VISNINGSHELG! Haugesund - Stor halvpart av bolig på 102 kvm - 3 stuer og 3 soverom - Attraktiv, sentral beliggenhet!

Breidablikgata 119

Primærrom 102 m²
Bruksareal 102 m²
Tomt 434 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1916
Prisantydning kr 1 590 000

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Innholdsrik halvpart av tomannsbolig med super-sentral beliggenhet like ved Grytå i Haugesund sentrum. Parkeringsplass og felles garasje på egen tomt. Boligen går over to etasjer og inneholder gang, bod, toalett, bad, 3 soverom, kjøkken, spisestue, loftstue og stue. Innvendig holder leiligheten normal standard og har trolig vært gjenstand for oppussing i forbindelse med renovering 2013. Herlig takhøyde oppimot 2,6 m og store vindusflater for godt med naturlig lys. Stue med god plass til sofa og spisestue med plass til spisebord for alle anledninger. Nyere, hvitt IKEA kjøkken med noe bruksslitasje og integrerte hvitevarer. Romslig bad med dusjkabinett og stor baderomsinnredning. Attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet i sentrum med kort avstand til alt Haugesund har å by på. Velkommen på visning av Breidablikgata 119!

Innhold / standard

I 2. etasje: Felles trapperom, gang, soverom, bad, toalett, kjøkken, stue og spisestue. Herlig og luftig stue som er to-delt med god plass til sofagruppe i den ene stuen og stort spisebord for alle anledninger i den andre. God romfølelse med store vindusflater for godt med naturlig lys og takhøyde oppimot 2,6 m. Utgang fra stue til sørvendt terrasse med gode solforhold. Kjøkken av nyere dato fra IKEA med hvite fronter og noe bruksslitasje. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Romslig bad med belegg på gulv og malte vegger. Stor og hvit baderomsinnredning, sideskap og to overskap. Videre har badet dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk. Stort hovedsoverom med plass til dobbeltseng, nattbord og med 5 innfelte garderobeskap i vegg. I loftsetasjen: Bod, loftstue og 2 soverom. Bod med god oppbevaringsplass og loftstue med god plass til sittegruppe. Soverommene har godt gulvareal og god plass til seng. Mindre bod med lav takhøyde i underetasjen. - Tomansbolig oppført i ca. 1915 som er seksjonert 2013. - Det er aluminumskledning, vinduer ca. 1974 og skifer tak. - Oppusset med parkett gang, kjøkken og i begge stuene. - Moderne med listefrie overganger i både gang og stue. - Det oppgradert sikringsskap med nyere automatsikringer. - Flere flotte og originale detaljer samt ett nyere kjøkken. - Satt inn nytt og større takvindu på soverom loft i 2016.

Beliggenhet

I Breidablikgata 119 bor sentralt i Haugesund like ved "Grytå". Her ligger alt til rette for en urban tilværelse i sentrum med tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Gangavstand opp til til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

Adkomst

Fra rundkjøring ved Haugesund stadion ta vei mot vest ned mot Haugesund sentrum. I første kryss ta vei til venstre innpå Breidablikgata. Tomannsboligen ligger da som andre på venstre side av veien og i 2. etasje. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Peisovn ikke i bruk. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Vaskemaskin på bad medfølger (ingen garanti). - Inventar kan kjøpes etter nærmere avtale med selger. - Innsetning av terrassedør er ikke omsøkt kommunen. - Safe på loft og seng medfølger i handelen. - Selgere kjenner ikke til felleskostnader, men tror at det har vært delt Internett og forsikring på bygget. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 850
Total kr 3 900

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette