Unik og trendy 3-roms med særpreg i massevis - Pent fliset bad og gjestetoalett - Bør oppleves!

Rogalandgata 114

Primærrom 78 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 442 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 1917
Prisantydning kr 1 790 000

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: gang, gjestetoalett, hovedsoverom, bad, soverom med utgang balkong, stue og kjøkken. Utendørs: Balkong. Felles uteområde med de andre leilighetene. Beskrivelse av innhold og standard: Leiligheten har meget forseggjorte brede profilerte lister til gulv og tak. God takhøyde. Leilighetens karnapp fungerer fint som spisestue. I stuen er det peis. I stue, soverom og gang er det tregulv. Hvit kjøkkeninnredning med følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Tørketrommel på kjøkken. På kjøkkenet er det plass til spisebord. Herlig stort hovedsoverom med tilgang til bad. Stedbygd garderobe. Rommet har store vindusflater som slipper inn rikelig med lys. Det andre soverommet har utgang til balkong som er vendt mot vest. Meget gjennomført bad som er helfliset. Badekar, designvask og vegghengt toalett. Leilighetens gjestetoalett har samme uttrykk som badet. Det er lagt opp til vaskemaskin og tørketrommel. Generell info om boligen: - Get kabel-tv.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Rogalandgata med nærheten til det aller meste. Stort mer sentralt blir det ikke i Haugesund. Om du ønsker en urban leilighet og å nyte det Haugesund har å tilby kan dette være en god match for deg. Her kan du nyte alt Haugesund sentrum har å by på. Det er kort gangavstand og gode bussforbindelser til sentrum med alle fasiliteter. Her er det kort vei til utallige aktivitetstilbud, barnehager, skoler i alle trinn. Nærmeste dagligvarebutikk er kun få minutter unna til fots.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering i gate.

Oppvarming

Varmekabler på toalett, i tillegg til bad. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Bad og kjøkken oppgradert av tidligere eier.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 44 750
Tinglysning skjøte kr 525
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Total kr 45 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette