VISNINGSHELG! Austrheim - Enebolig med solrik og koselig hage - De beste turområdene rett i nærområdet - 2 stuer, 2 bad

Austrheimsgrenda 23

Primærrom 105 m²
Bruksareal 109 m²
Tomt 254,1 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1978
Prisantydning kr 2 290 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: Vindfang, stue/kjøkken, soverom, soverom, bad og hovedsoverom med walk-in closet og bad. 2. Etasje: Loftstue. Kryploft til oppbevaring. Utendørs: utvendig bod i hagen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til hage som har gode solforhold. Loftstuen er av ekstra god størrelse. Hvit kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin. Kjøleskap og komfyr er frittstående og medfølger i handelen. Hovedsoverommet har walk-in garderobe og adkomst til bad. Det er totalt 3 soverom i boligen. Ett bad er utstyrt med fliser på gulv, plater på vegger og dusjkabinett. Det er opplegg til vaskemaskin. Det andre badet har dusjhjørne og er helfliset. Generell informasjon om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Automatsikringer.

Beliggenhet

Nordre bydel - Austrheimsgrenda Beliggende i familievennlige Austrheimsgrenda. Her er det trygge omgivelser i et rolig boligfelt med ingen gjennomgangstrafikk. Kort og trygg gangveg til Austrheim skole og barnehager. Kort vei til Kvala senter med stor dagligvarebutikk og et lite utvalg av butikker. En liten gåtur og du finner Haraldsvang. Her er det samlingsplass for familien og bademuligheter ved sommerstid. Her kan du rusle, jogge eller spurte i gode turløyper, alt etter eget ønske. Her er det bare til å ta på seg joggeskoene og starte turen fra sin egen inngangsdør. Selve boligen har en beliggenhet på feltet som gir deg en solrik hage.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Kontakt gjerne megler for veibeskrivelse. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass i tillegg til gjesteparkering. Parkeringsplassen er merket.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På det ene badet er det varmekabler. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette