Sentralt - Lys og tiltalende 2-roms med altan. Flott fliselagt bad. God planløsning.

Torvastadgata 8

Primærrom 44 m²
Bruksareal 44 m²
Tomt 1155 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1962
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 294 467
Totalpris kr 1 284 467
Felleskost kr 3 796

Beskrivelse/detaljer

- Supereffektiv leilighet - Altan mot vest - Åpen stue - kjøkkenløsning - Kjøkken med god skapplass - Fliselagt bad med varmekabler - Godt soverom - Kontor / disponibelt rom - Gang med garderobeplass - Boder i kjeller - Sentral og rolig beliggenhet - Kort vei til butikk, sentrum m.m.

Innhold / standard

Praktisk og arealeffektiv leilighet med god standard. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Dørtelefon. Fliselagt bad/wc med varmekabler og dusjkabinett. Kontor/disponibelt rom. Soverom med skapplass. Åpen stue - kjøkkenløsning. God skap og benkeplass i kjøkkeninnredning. Opplegg for oppvaskemaskin. Fliser over benkeplate. Spiseplass. Stue med pen vedovn. Utgang til solrik altan og trapp ned til hage. Bod i kjeller. Felles vaskerom og fellesboder.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet ved Håvåsen. Kort vei til sentrum, butikker, Raglamyr m.m.

Adkomst

Fra Haukelivegen (Haugaland Kraft) tar du inn Kopervikgata. Følg veien rett frem og du er da i Torvastadgata. Boligen ligger da som hus nr. 4 på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Frittstående hvitevarer som er på visning medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette