Pen halvpart av tomannsbolig - 3 soverom, bad og vaskerom - Koselig og usjenert uteområde - Barnevennlig

Moksheimåsen 99 B

Primærrom 117 m²
Bruksareal 125 m²
Tomt 524 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2000
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Svært innholdsrik halvpart av tomannsbolig - Familie og barnevennlig beliggenhet på Vormedal - Kort avstand til barnehage, skoler og turområder! - Boligen har 3 soverom, bad og eget vaskerom - Koselig og usjenert uteområde med overbygg over terrasse - Boligen fremstår som lys og tidsriktig!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: kjeller: Gang, vaskerom, bad og soverom x 2 stk. 1. etasje: Gang, stue og kjøkken. Loft: Gang og soverom. Parker bilen i rommelig gårdsrom, og ta deg videre inn i denne innholdsrike halvpart av tomannsbolig. Stor og luftig stue med moderne look. Her er det pene og lyse fargevalg, og stuen er naturlig delt opp i to, hvor selger har innredet med både tv-stue og spisestue. I stuen er det oppvarming fra vedfyr. Praktisk kjøkken med mye lagringsplass i skuffer og skap. Hvitevarer medfløger handelen. Fra kjøkkenet er det utgang til en liten balkong. Stort og romslig bad i kjelleretasje. Her er det fliser på gulv, badekar og stor speilfront over servant. Varme i gulv. Like ved bad har man også et stort vaskerom. 2 romslige soverom med gode oppbevaringsmuligheter i garderobe. Flere boder og bi-inngang. Balansert ventilasjon og sentralstøvsuger. På loftet har selger akkurat fått pusset opp en ny loftstue/soverom. Dette rommet er stort, og fremstår som delikat med tidsriktige og lyse fargevalg. Pent rom. Uteområdene er noe av det som er det absolutt kjekkeste med denne eiendommen. Sjeldent får man et så usjenert terrasseområde, når man bor på et boligfelt. Her er det ingen innsyn, gode solforhold og lun beliggenhet. Deler av terrassen har også overbygg, og det er laget til en liten grillplass. En skikkelig koselig uteplass.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på attraktive Vormedal. Her bor man i et trivelig og rolig boligområde, med alt av hva man trenger i nærheten. I nabolaget finner man hovedvekt av familier med barn i alle aldre. Nye Mykje barneskole og ungdomskole like i nærheten. Dette er med andre ord en svært barne og familievennlig plass å bo. I tillegg har man gangavstand til barnehage og Vormedal ungdomsskole. Norheimsskogen ligger ikke langt unna og her har man flotte turmuligheter. Handleturen tar man på Coop Xtra Moksheim. Kort kjøreavstand til både Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette