Rekkehusleilighet med endebeliggenhet - 3 soverom - Romslig egen kjeller - Sentral og fin beliggenhet

Baglersvingen 2

Primærrom 98 m²
Bruksareal 117 m²
Tomt 1251 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 1955
Prisantydning kr 1 890 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: gang, kjøkken og stue. 2. Etasje: Gang, 3 soverom og 1 bad. Kjeller: Kjellerstue og vaskekjeller. Innredning av kjellerstue er ikke omsøkt i kommunen og er ikke godkjent som rom for varig opphold. Loft: Loftsrom(uinnredet). Utendørs: parkering på felles eiendom. Paviljong og solplatting på egen eiendom. Stuen har utgang til terrassen som er sørvestvendt og har gode solforhold. Peis i stue. I tillegg til stuen er det kjellerstue. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kjøleskap. Årstall: 2014. Bad har belegg gulv og tapet på vegger. Ny sluk, dusj, servant og belegg på gulv. Se egenerklæring for detaljer. Generell informasjon om boligen: - Mulighet for Altibox levert av Haugaland kraft. (Ligger til tomtegrense) - Automatsikringer

Beliggenhet

Baglersvingen - sentralt i Haugesund Meget sentral beliggenhet i Haugesund med kort avstand til det aller meste. I umiddelbar nærhet har en flere butikker og et godt kollektivtilbud i Karmsundgata. Her har en så og si alt en trenger i hverdagen. Boligen er nærme barnehage, barneskole og ungdomsskole. Gangavstand til sentrum og tilgang til alle fasiliteter sentrum har å by på. Lekeplass rett i nærområdet.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på felles tomt.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Vedfyr i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti Innredning av kjellerstue er ikke omsøkt i kommunen og er ikke godkjent som rom for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 47 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 48 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette