Enebolig i Siggjarvåg med garasje og båtfeste. Romslig enebolig på idyllisk sted.

Siggjarvågen 30

Primærrom 211 m²
Bruksareal 236 m²
Tomt 1951 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 6
Byggeår 1977
Prisantydning kr 2 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Ikke boplikt! Kan brukes som hytte. - Eiendommen ligger i solrike og naturskjønne omgivelser ytterst i Siggjarvåg, med flott utsikt over sundet mot Sagvåg. Stor tomt, garasje, carport og båtfeste i vågen rett nedenfor. - Boligen har både stue, bad, kjøkken og soverom på hvert plan og kan ha potensiale som generasjonsbolig. Hele 6 soverom eller 5 soverom og kjellerstue.

Innhold / standard

Brei og stor tretrapp opp til inngangsparti. En del belegningsstein på bakkeplan rundt huset. Inngang til gang med laminatgulv og panelte vegger. Trapperom ned til kjelleretasjen og det er garderobe. Bad med belegg og varmekabler på gulv, badekar, baderomsplater på vegger, baderomsseksjon med underskap, to speilskap og høyt sideskap. Det er dusjmulighet i badekaret. Wc. Soverom1 med teppe på gulv, tapetserte vegger, tredobbelt garderobeskap. Soverom2 med laminatgulv, tapetserte vegger, to doble garderobeskap og utgang til ny treterrasse med belegningsstein nedenfor og naturtomt utenfor der igjen. Dobbelt soverom3 med dobbelt garderobeskap, teppe på gulv og tapetserte vegger. Stue med laminatgulv, peis, utgang til nyere treterrasse og solkrok. Stua er avdelt med delvis åpen løsning inn til stor spisestue med sofagruppe, spiseplass med nydelig utsikt på fjorden og utgang via skyvedør ti terrasser. Terrassen går rundt 3 sider av huset. Kjøkken med skyvedører mellom spisestua og kjøkken. Kjøkkenet har stor spiseplass med fantastisk fjordutsikt. Heltre innredning med halvannen nedfelt vask, integrert oppvaskmaskin, int. komfyr, int. micro og int. kjøleskap, fliser over benkeplata, keramisk koketopp og spotter i tak. Skyvedør fra kjøkken til grovkjøkken. Potensiale som soverom. Det er garderobeskap her, laminatgulv og tapetserte vegger. Mulighet for ekstra kjøleskap og ekstra fryseboks. Kjeller: Trapp ned til gang/kjøkken med kjøkkeninnredning med halvannen nedfelt vask, belegg på gulv, malt panel på vegger samt egen utgang til carporten. Vaskerom med belegg på gulv, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. VVB er plassert her. Sluk. Ventil. Soverom/kjellerstue med skipsgulvslaminat, br. panel/tapet og varmepumpe. Dobbelt soverom med skipsgulvsbelegg og tapetserte vegger. Bod med støpt gulv, fastmonterte hyller. Bad med belegg og varmekabler på gulv, dusjhjørne, wc, baderomsinnredning med underskap og speilskap. Våtromsplater på vegger. Disponibelt rom med teppe og tapet på vegger. Vindu er litt for lite, menn det er etablert lysgrop. Man har mulighet til å lage større vindu dersom man ønsker å bruke rommet som soverom. Bod2 med støpt gulv. Garasje: Garasje med port og sidedør. Leca vegger og trekledning i gavl. Betongtakstein. Carport: Carport med belegningsstein. Båtplass: Båtplass medfølger eiendommen. Ligger i vågen med kort gangavstand fra boligen. Se bilder. Trygg og god havn. Boligen holder ok standard. Vedlikeholdt utvendig ved behov. Privat vann - Bømlo vannverk. Septiktank. Automatsikringer. Kjeller har bakkefukt og det er registrert råte i treverk. Det anbefales at kjeller renoveres og fuktsikring samt drenering utbedres. Badene bør renoveres.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på østsiden av Bømlo, helt ytterst i Siggjarvågen

Adkomst

Det er ca. 550m. med privat vei fra kommunal vei og frem til eiendommen. Nyasfaltert vei deler av veien.

Parkeringsforhold

Garasje og carport.

Oppvarming

Peis i stue. Varmepumpe i kjellerstue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning av soverom og kjellerstue i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette