Velholdt enebolig med stor tomt og landlig beliggenhet - Topp solforhold - 4 soverom og 2 stuer - Visning ved påmelding!

Nesvegen 367

Primærrom 176 m²
Bruksareal 204 m²
Tomt 1602,1 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1968
Prisantydning kr 1 890 000

Innhold / standard

Denne eneboligen har en landlig og rolig beliggenhet på Nes nær Skjoldastraumen. Den store tomten byr opp til lek og aktivitet for store og små i tillegg til at den kan skilte med de beste solforholdene. Boligen er godt vedlikeholdt av sine eiere og innholdsrik med 4 soverom og 2 stuer. Ute er det utvidet terrasse med koselig takoverbygg. Boligen er innredet over 3 etasjer og inneholder følgende rom: 1. Etasje: vindfang, gang, soverom, soverom, bad og toalett(vegg i vegg), stue og kjøkken. 2. Etasje: gang og 2 store soverom. Underetasje: Gang, kjellerstue, matbod og vaskerom. Utendørs: garasje. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til stor terrasse som er utvidet og har takoverbygg/utestue. Nede er det kjellerstue. Kjøkkenet har eldre innredning. På kjøkkenet er det plass til spisebord. Det er totalt 4 soverom i boligen. Badet har en enkel standard. Dusjkabinett. Generell informasjon om boligen: - Tak nytt ca. år 2000 - Kledning er skiftet på 3 av veggene (ikke baksiden av huset) - En del nyere vinduer - Automatsikringer Vann og avløp: Brønn. Det er offentlig vann i nærheten. Septikktank.

Beliggenhet

Nesheim i nærheten av Skjoldastraumen Landlig og rolig beliggenhet ca. 5 km fra Skjoldastraumen. Eiendommen har gode solforhold og nærhet til Grindafjorden og Skjoldafjorden.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Kontakt megler på tlf for veibeskrivelse. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I garasje og i gårdstun.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Vedfyr. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. Det foreligger ikke bygningstegninger av loftetasjen. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 47 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 48 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette