Storskjer: Oppgradert og sjarmerende hytte med fantastisk utsikt og stor tomt - nær Svandalen skisenter

Storskjervegen 97

Primærrom 52 m²
Bruksareal 52 m²
Tomt 2000 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1960
Prisantydning kr 1 100 000

Beskrivelse/detaljer

- Innh.: Entrè, bad, stue/kjøkken, gang og 2 soverom + kjeller. - Hytta er påkostet en del etter byggeår med nye vinduer, dører, rør/el, bad og kjøkken m.m. Selges med mesteparten av møblene og alle hvitevarene. Takstmannen har ingen vesentlige anmerkninger ut over normal elde og slitasje i sin rapport. - Eiendommen ligger ca 50m fra Saudafjorden i rolig og stille område med 18 andre hytter. Ca 10 min. kjøring fra Sauda sentrum og ca. 12-15 minutter fra skitrekket i Svandalen.

Innhold / standard

Hovedetasje: Overbygget inngangsparti og trapp inn til vindfang med fliser og varmekabler på gulv. Bad renovert med fliser og varmekabler på gulv, baderomsinnredning med dobbel underskuff, dusjkabinett og Cinderella toalett. Stue/kjøkken med åpen løsning, hvitbeiset eikeparkett på gulv og trapp opp til loftsetasjen. Epoq kjøkken fra 2015 med keramisk koketopp og innebygget stekeovn. Flott utsikt ut å Saudafjorden. Loft: Trapp opp til gang med hvitbeiset eikeparkett på gulv. Dobbelt soverom med hvitmalt heltre gulv, panelovn og tapetserte vegger. Soverom2 med to senger, eikeparkett, tapetserte vegger og rullegardin i vindu. Kjeller: Inngang under terrassen til romslig kjellerrom med ca. 1.83 takhøyde (ikke målbart areal), støpt gulv og innlagt belysning. To små boder. En oppbevaringsbod og en isolert bod med vvb, pumpe for vann og rør-i-rør opplegg. Frittstående terrasseplatting på vestsiden av hytta. Lekehytte. - Selges med mesteparten av møblene og alle hvitevarene. - Bad fra 2008. Rør-i-rør, men uten fordelerskap. Nytt rør fra kjøkken og til en tank med avskiller som står under badet. - Varmekabler i fra vannkilde og inn i hytta. - Epoq kjøkken fra 2015. - Varmtvannstank fra 2008. - Terrasse på 18 kvm med flott utsikt ut på Saudafjorden. - Vinduer i hytta, unntatt kjeller, er fra 2008. Skyvedør til terrassen fra 2008. Nyere innerdører i hovedetasjen. Nyere ytterdør. - Spotter og nye MDF plater i taket i stue/kjøkken. - Tak over wc og gang er nytt fra 2008 da badet ble laget og takterrasse ble ombygget til skråtak. - Automatsikringer. Elektrisk anlegg fra 2008. - Hytta ble underisolert i 2008. Vannrør er også fra 2008.

Beliggenhet

Hytta ligger ca 10 min. kjøring fra Sauda sentrum og ca. 12-15 minutter fra skitrekket i Svandalen. Hytta ligger ca 50m fra Saudafjorden i rolig og stille område med 18 andre hytter. Eiendommen ligger med god avstand til omkringliggende hytter. Sauda er en hyggelig liten by hvor man får tak i det meste inkl. et nytt helårs oppvarmet og utendørs svømmebasseng. I Åbødalen finner man de spesieille "Jettegrytene" og fosser der. Her kan du bade i ditt eget naturskapte badekar i nesten 100 forskjellige størrelser. I Rødstjernet kan man bade i varmt skogsvann med deilig sand og brygge. Her er det også golfbane.

Adkomst

Når man kommer fra Sauda og har kjørt gjennom de to lange tunnelene, tar man 4. avkjørsel til venstre. Følg denne veien videre på nedsiden av hovedveien i snaut 1 km. til en kommer frem til hytta på høyre hånd. Til Salgs skilt på veggen er synlig fra veien.

Parkeringsforhold

Man kan parkere rett nedenfor hytta og i veien/stien opp mot hytta.

Oppvarming

Vedovn med glassfront i stue. Varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Selges med mesteparten av møblene og alle hvitevarene. - Det foreligger gjerdeplikt og rett til å hente vann fra hovedbruket. - Innredning av loft avviker fra tegninger mottatt fra Sauda kommune og er ikke omsøkt. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette