Skåneviksstranda: Flott ferdig planert hyttetomt med båtplass

Skoga hyttefelt

Tomt 1016 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 590 000

Beskrivelse/detaljer

- Tomta ligger med panoramautsikt over fjorden og med særdeles bra solforhold sommerstid. - Tomta har en del naturtomt i bakkant, men er ellers planert og hevet en meter. Det er lagt stikk for vann, kloakk, strøm, og trekkrør for fiberledning inn på tomta. Det er laget privat vei fra hovedveien i hyttefeltet og opp til der hytta er tiltenkt. - Det medfølger båtplass med uteligger i felles båthavn en kort gåtur unna. - Fra Skånevik er det ca 1 times kjøring til Røldal skisenter og under 1,5 time til Haugesund. Det er ca 5 minutters kjøring fra tomta til Skånevik sentrum.

Beliggenhet

Fra Skånevik er det ca 1 times kjøring til Røldal skisenter og under 1,5 time til Haugesund. Det er ca 5 minutters kjøring fra tomta til Skånevik sentrum. Området byr på flotte turområder og fiske/jakt muligheter. Sunnhordlandsbassenget er kjent for å ha mye fisk og mange gode fiskeplasser. For turentusiaster kan den gamle postveien fra Skånevik til Etne være et godt alternativ. Herfra har en utsikt over hele Sunnhordlandsbassenget, Halsnøy, Stord, Kvinnherad, Stordalen, landbruksbygda Etne, isbreen Folgefonna og mer. Ivar Aasen beskrev utsikten herfra som den beste på vestlandet sammen Voss.

Adkomst

Fra Haugesund følg E134 østover mot Etne. Kjør gjennom Etne og Stordalen og ta til venstre ved skiltet i Skånevik. Følg veien gjennom Skånevik sentrum og videre gjennom sentrum ca 3,5 km og hyttefeltet ligger oppe på venstre side av veien.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette