SKUDENESHAVN - Eldre og koselig enebolig med sentral og flott beliggenhet i Norges sommerby - Usjenert hage

Rekkevegen 8

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 194 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Sjarmerende enebolig innredet over to plan. - Nyere kjøkken og baderom. - To bad - Usjenert uteområde. - Uthus - Sentral beliggenhet.

Innhold / standard

Boligen er innredet over to plan og inneholder: 1. etasje: entre, toalett, gang, dusjrom, arbeidsrom, soverom og kjøkken/stue. 2.etasje: Gang, stue, soverom og baderom. Boligen er blitt vedlikeholdt etter behov. Det må påregnes å skifte noe av kledning. Kjøkken ble oppusset i 2012 med ny kjøkkeninnredning fra Ikea med integrert komfyr og platetopp. Koselig og lys stue med vinylbelegg på gulv, panel og tapet på veggene. Baderom i loftetasje ble pusset opp i 2012 Iflg selger. Det er fliser på gulv og vegger. Badet har vask i seksjon, toalett og boblebadekar. Lyst soverom på loft og stue med laminat på gulv. Iflg. selger er det elektriske anlegget oppgradert med automatsikringer. Nyere energisparende vinduer med gjennomgående sprosser, ny kledning og etterisolert på baksiden av huset er skiftet i 2012. Det er også lagt nyere stikk rør til vann til boligen.

Beliggenhet

Flott beliggende i koselig gate like ved sentrum. Her er det kort spasertur til matvare butikker, skole , barnehage og alle sentrums fasiliteter.

Adkomst

Kjør RV-47 i sørgående retning mot Skudenshavn. Kjør forbi Statoil-stasjonen og ta deretter første veg til høyre inn på Rekkevegen. Boligen ligger så på din venstre side.

Parkeringsforhold

Ingen parkering på eiendommen. Gateparkering

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. Vedovn bør sjekkes før bruk. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Kun integrerte hvitevarer medfølger i handel. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Boligen ligger innen for Riksantikvarens NB registeret for byen. Stue mot sør har ikke målverdig areal på grunn av lav takhøyde . Stuen er derfor ikke inkludert i arealene. Rom med takhøyde under 1,90 meter er ikke målbart areal i.h.h.t NS 3940 Det opplyses om at bolig salgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Kart

Del dette