Høyblokkene – Stor endeleilighet i 5. etasje med 2(3) soverom – Fin utsikt

Fjellvegen 33

Primærrom 80 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 10599,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 5
Byggeår 1972
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 151 065
Totalpris kr 1 441 065
Felleskost kr 3 300

Innhold / standard

Her er muligheten til å sikre seg en stor endeleilighet i Høyblokkene. Leiligheten ligger i 5. etasje, har 2 soverom og en ekstra stor og god stue med fin utsikt. Sentralt beliggende både i forhold til sentrum og flotte turområder, samt svært godt kollektivtilbud like utenfor døren. Leiligheten ligger i 5. etasje og inneholder følgende rom: Vindfang, gang, wc, bad, soverom, hovedsoverom med garderobe, stue og kjøkken. Utendørs: felles uteområder og samlingsplass. 1 bod i felles bodanlegg. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse som har utsikt utover byen og til havet. Enkel kjøkkeninnredning med frittstående komfyr og kjøleskap som medfølger. På kjøkkenet er det spiseplass. Hovedsoverommet er av god størrelse og har eget garderoberom. Det er 2 soverom i leiligheten, men med mulighet for et tredje. Badet er utstyrt med badekar og baderomsmøbel. Eget toalettrom. Belegg på gulv og våtromsrapport.

Beliggenhet

Høyblokkene i øvre bydel. Fra høyblokkene er det kort avstand til det meste i og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger. Kort gange opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer og er inngangsporten til byheiene for mer krevende turer. Det går turløype opp til Vardafjellet med flott natur og panoramautsikt over Haugesund. Gode bussforbindelser til Raglamyr og sentrum hvert 15. min. Endeleilighet i 5. etasje med utsikt.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På felles utvendig parkeringsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres forr fører innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette