ÅKREHAMN - Lekker og lettstelt leilighet over 2 plan m/garasje - Attraktiv beliggenhet - Høy standard

Starabergvegen 19 B

Primærrom 80 m²
Bruksareal 106 m²
Tomt 30 m²
Boligtype HorisontaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 1935
Prisantydning kr 2 290 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker leilighet over 2 plan - Meget lettstelt - Garasje - Attraktiv beliggenhet - Høy standard - God planløsning - Soverom - Stor og usjenert terrasse - Bør ses for korrekt inntrykk - Utvendig sportsbod - Loftstue er ikke tatt med i oppgitte arealer

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 2.etasje: vindfang, gang, vaskerom, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. 3.etasje: loftstue Garasje Utvendig sportsbod Bod inni garasje og garasje loft Boligen er opprinnelig fra 1935 og ble flyttet hit i 2009. Men i følge selger er leiligheten totalrenovert (med unntak av veggkonstruksjon og skifer) Leiligheten ble ferdigstilt i 2010. Husets veggkonstruksjon fra opprinnelse er av tømret eik. Alt under skifer pannene er skiftet og det er satt på nye beslag på hele taket. Boligen holder høy standard, bl.a: - Rør i rør system - Downlights i alle rom - Hvite gipsvegger - Lekkert helfliset bad - Lyst og lekkert kjøkken m/integrerte hvitevarer (komfyr og oppvaskmaskin) - Parkett og fliser på gulv - ekstra takhøyde i 2.etasje. - Boligen bør ses - Usjenert og delvis overbygd terrasse. Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen.

Beliggenhet

Beliggende på meget attraktive Walland-feltet. Barnevennlig område og kort avstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi ungdomsskolen og ta så til venstre etter ca 500 meter. Ta så til høyre inn på Medhaugsvingen. Følg vegen ca 200 meter og ta til høyre (inn mot Walland-feltet). Ta så 2.veg til venstre inn på Starabergvegen. Boligen kommer på høyre side.

Parkeringsforhold

I egen garasje på egen gårdsplass og på felles gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler på alle rom det er fliser og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkken (platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Loftstue er ikke tatt med i oppgitte arealer pga for lav takhøyde - Det opplyses at boligsalgsrapporten har en gyldighet på 6 mnd, og at denne rapporten således kun er å regne som et "hjelpedokument" for mulig interessante opplysninger om eiendommen slik tilstanden var da rapporten ble utarbeidet. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det er pr i dag ingen felleskostnader. Kjøper må påregne at det kan komme.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette