Presthaug / Solvang - Lekker og betydelig oppusset 4-roms med stor solrik terrasse. Fantastisk utsikt.

Presthaugvegen 4 B

Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 10178 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 670 000
Andel fellesgjeld kr 172 707
Totalpris kr 1 842 707
Felleskost kr 3 922

Visning

20. mai 2019 kl. 17:30 til 18:00

Innhold / standard

Dette er en meget lekker og betydelig oppusset 3-roms leilighet i 3. etasje. Leiligheten består av entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Bad og toalett. er slått sammen til et stort bad med varmekabler, fliser på gulv og våtromsplater på veggene. Vegghengt toalett og downlights. Stort servantskap. Separat vaskerom. Meget pent og praktisk IKEA kjøkken. Rikelig med skap og benkeplass. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, kjøleskap og fryseboks. Stor stue. Pipeløp i stuen gir mulighet for peis - ildsted. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor solrik vestvendt overbygget terrasse. Glassvegg som gir god ly for nordavinden. Fantastisk utsikt. Det er nytt elektrisk anlegg og automatsikringer. Nye innvendige dører. Dette er en leilighet du kan flytte rett inn i. Det er i tillegg 3 kjellerboder til leiligheten.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Presthaug - Solvang. Området byr på nærbutikk på Sørhaug, flotte turområder på Vardafjellet og Djupadalen, barnehage, Solvang skole. Kort avstand til flere butikker, sentrum m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn ved Solvang legekontor (Presthaugvegen). Ta forbi barnehagen. Presthaugvegen 4 A ligger da i første blokken du kommer til på venstre side.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Borettslaget har også garasjeplasser som leies ut etter venteliste.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på bad. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette