Sandeid - Fin hytte med utsikt og naust

Strandsvegen 28

Primærrom 53 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 421 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 1 290 000

Innhold / standard

1 etg: gang, bad, kjøkken og stue. Loft: 2 disponible rom, soverom. Kjeller: disponibelt lagringsrom. Fin standard på kjøkken og bad. Nyere vv-bereder i kjellerrom

Beliggenhet

Hytten ligger forholdsvis sentralt i Sandeid med gangavstand inn til sentrum og ned til sjøen. Under 1 times kjøring til Sauda.

Adkomst

Veibeskrivelse hytte: Følg E-134 østover. Ta til høyre i Ølen mot Sandeid. Fortsett til Sandeid og ta til venstre mot Sauda. Kjør ut av sentrum og ta til venstre Strandsvegen. Fortsett oppover og hytten ligger på venstre side. Veibeskrivelse naust: fra hytten ned til hovedvei, ta til venstre. Like bortenfor på høyre side mellom autovern følg bakken ned til stranden og til høyre.

Parkeringsforhold

Plass til en bil like ved hytten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Ingen hvitevarer medfølger, kun hvis dette blir stående på overtakelse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hugo Wee
  • Tittel Daglig leder / Megler
  • E-post hugo@em-a.no
  • Mobil +4792806411

Del dette