Sandeid - Fin hytte med utsikt og naust

Strandsvegen 28

Primærrom 53 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 421 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 990 000

Innhold / standard

1 etg: gang, bad, kjøkken og stue. Loft: 2 disponible rom, soverom. Kjeller: disponibelt lagringsrom. Fin standard på kjøkken og bad. Nyere vv-bereder i kjellerrom

Beliggenhet

Hytten ligger forholdsvis sentralt i Sandeid med gangavstand inn til sentrum og ned til sjøen. Under 1 times kjøring til Sauda.

Adkomst

Veibeskrivelse hytte: Følg E-134 østover. Ta til høyre i Ølen mot Sandeid. Fortsett til Sandeid og ta til venstre mot Sauda. Kjør ut av sentrum og ta til venstre Strandsvegen. Fortsett oppover og hytten ligger på venstre side. Veibeskrivelse naust: fra hytten ned til hovedvei, ta til venstre. Like bortenfor på høyre side mellom autovern følg bakken ned til stranden og til høyre.

Parkeringsforhold

Plass til en bil like ved hytten.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Ingen hvitevarer medfølger, kun hvis dette blir stående på overtakelse. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. - Helgevold Elektro har vært inne i hytten og sørget for at det er strøm på. De informerer bl al om følgende: El installasjon her er generelt i dårlig stand. Ved en kontroll fra E verk vil dette avviket bli pålagt utbedret umiddelbart.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 24 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 25 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette