KOPERVIK - Sjarmerende enebolig over 2 plan m/flott sjøutsikt - Meget sentral beliggenhet

Hovedgaten 2

Primærrom 90 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 492,3 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 4
Soverom 2
Byggeår 1850
Prisantydning kr 1 250 000

Beskrivelse/detaljer

- Sjarmerende enebolig over 2 plan - Flott sjøutsikt - Meget sentral beliggenhet - Solrikt - Mye sjarm - 2 soverom - 2 stuer - Påkostet noe innvendig de senere år

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: Hovedetasje: gang, wc, dusjrom/vaskerom, 2 stuer og kjøkken Loft: gang, tv-stue/garderoberom, og 2 soverom. Kott. Krypkjeller Utvendig bod I følge selger er det gjort noen oppgraderinger på boligen de senere år, bl.a: - Nye automatsikringer - Ny terrasse i 2002 - Ny varmepumpe (2013) - Malt kjøkken og lagt nytt gulv - Pent bad/vaskerom med fliser på gulv og tapet på vegger - Nytt toalett og vask på wc i 2014 - Malt de fleste rom - Det er skiftet takpanner men usikkert når (90-tallet?)

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet på utsiktstomt i Kopervik. Gangavstand til alt byen kan tilby som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, flotte turområder, butikker, kino og kjøpesenter.

Adkomst

Fra vippebroa i Kopervik sentrum: kjør sørover og ta til høyre like etter broa inn på Stølebuktvegen og deretter med en gang til venstre inn på Hovedgaten. Boligen kommer så som første hus på høyre side.

Parkeringsforhold

I gate etter gjeldende regler

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring (ikke i bruk og bør sjekkes før bruk) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen - I følge selger kommer det røyk når en fyrer i peisen. Pipe bør ikke brukes før fagmann har sjekket og godkjent pipen. - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. Konf megler for mer informasjon. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Kart

Del dette