Veavågen - Eldre enebolig innredet over 3 plan med garasje, stor og solrik tomt.

Dolhaugvegen 3

Primærrom 163 m²
Bruksareal 169 m²
Tomt 1340 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1957
Prisantydning kr 1 590 000

Innhold / standard

Boligen er over 3 etasjer og inneholder: Underetasje: Gang, vaskerom, hobbyrom, bod og kjellerstue. Hovedetasje: vindfang, bad, gang, kjøkken og stue. Loftsetasje: gang og 3 (4) soverom. Dør til 4 soverom er tatt bort. Garasje Boligen fremstår som velholdt og påkostet ved behov. Det er blant annet i stor grad skiftet kledning for ca 10 år siden. På østsiden er det skiftet 3 vinduer. I tillegg er det skiftet enke glass i stuen. Betong takstein ble skiftet for ca 20 år siden. Boligen har enkel standard med belegg, teppe og parkett på gulv og tapet på veggene. Stue ble oppgradert for noen år siden med parkett på gulv. Det er også vedovn, varmepumpe og lys tapet i stuen. Kjøkken er fra ca 1982 med frittstående hvitevarer. Baderom er oppgradert siden byggeår og har wc, dusj, vask i i seksjon og speil. Det er belegg på gulv og våtromstapet på veggene. Det er montert feierstige på taket.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i barnevennlige og rolige omgivelser i Veavågen. Gåavstand til bl.a: barnehage, barneskole og butikker.

Adkomst

Ta inn mot Veavågen ved kjøpesenteret på Veasletta inn på Austre Veaveg. Følg vegen ca 2,6 km og ta til venstre inn på Dolhaugvegen og boligen kommer så på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. -Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Taklampe i gang (loftetasjen) og soverom med altan. Prismekrone i tak i stue og kjøkken, og vegglampe i stue medfølger ikke i handelen. - Oppvaskmaskin på kjøkken er defekt. - Det er skriftlig avtale med nabo Dolhaugvegen 7 ang justering av tomtegrense. Se vedlagt kart. Avtalen kan sees ved henvendelse til megler. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette