Skåneviksstranda: Nydelig bolig med fantastisk utsikt og kjekk tomt

Strondavegen 1493

Primærrom 242 m²
Bruksareal 298 m²
Tomt 2433 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2010
Prisantydning kr 3 190 000

Visning

27. mai 2019 kl. 16:00 til 17:00

Beskrivelse/detaljer

- Nydelig hus med bl.a. 2 store og flotte bad, 1 stort vaskerom, ekstra loftstue, 4 store soverom, sjelden stor grunnflate, garasje med mer. - Kjekke overbygde terrasser, romslig tomt uten innsyn og nydelig utsikt. - God standard med vannboren varme fra borehull med mer.

Innhold / standard

Overbygget inngangsparti og belegningsstein rundt inngangspartiet. Inngang til gang med fliser på gulv og kjekk «walk-in» garderobe. Gangen er lang og slanger seg gjennom huset. Det er stor (firdobbel) skyvedørsgarderobe lengre inne og trapp opp til loftsetasjen. Skyvedør fra gangen og inn til vaskerom med utgang til baksiden av huset. Vaskerommet har to store skyvedørsgarderober med plass til vaskemaskin og tørketrommel inni det ene skapet. Benkeplate med to underskap og nedfelt vask. Flislagt gulv og hvite MDF plater på vegger. Baksiden er overbygget med tett tak over utgangen og området rundt. Utebod på baksiden. Stort og fint flislagt bad med vegghengt toalett, dusjkabinett, baderomsinnredning med dobbel underskuff, sideskap, moderne servant og speil med lys. Mulighet for badekar. Stort dobbelt soverom med stor (firdobbel) skyvedørsgarderobe og utsikt til sjø. Bod med strømskap, hyller, Altibox. Kjøkken med flott innredning med laminatbenkeplate med halvannen nedfelt vask. Int. oppvaskmaskin, int. komfyr, int. micro., induksjon koketopp. Glassdører i innredningen, spotter i taket og hvite panelplater på vegger. Spiseplass med flott utsikt ut på fjorden. Stor stue med vinduer nesten fra gulv til tak. God spiseplass med vinduer i 3 retninger for god panoramaeffekt over utsikten til fjorden. Delvis klebersteinsovn med glassfront. Pipa er kledd med skifer. Skyvedør i glass ut til veldig kjekk overbygget terrasse som er romslig (33 kvm) og en nydelig plass og nyte utsikt og sene sommerkvelder. 2.etg.: Trapp opp til loftstue med god takhøyde, laminatgulv, panelovn, utgang til overbygget terrasse og flott sjøutsikt. Stort dobbelt soverom med to flotte klesskap, panelovn og utgang til den samme overbygde treterrassen som man går ut til fra loftstua. Stort og fint flislagt bad med ekstra stort dusjkabinett, vegghengt toalett, hjørnebadekar, dobbel servant med 6 underskap og 2 sideskap og spotter over speil. Stort dobbelt soverom med laminatgulv. Stort dobbelt soverom med ekstra lekekrok og laminatgulv. Garasje Garasje i flukt med boligen med bod og utgang til baksiden av huset, port m/portåper, betonggulv og god takhøyde. - Hele 1. etg. har vannboren varme. Egen varmtvannsbereder for det vannborne anlegget. Vannboren varme på badet oppe også. - Huset har stort sett ubehandlet trepanel på vegger og takplater. - Innlagt fiber og Altibox. - Sprosser på vinduer. - Takrenner ikke tilkoblet dreneringsrør (Aluminium). - Rør-i-rør - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Skjevhet i gulv mellom soverom på loft (se tilstandsrapport). - Det er Tungesvik Bygg som har bygget boligen. - Eiendommen får vann fra privat borehull. Det er privat kloakkanlegg / renseanlegg. Adkomst via privat vei. - Det er tinglyst rettighet for tomtene på bnr. 4 angående overvann, rør og veirett. Begge tomtene har tinglyst gjerdeplikt. Borehullet står på egen tomt. Renseanlegget står på grunneiers tomt ved elva. Renseanlegget har kapasitet kun for dette huset på bnr 44.

Beliggenhet

Fra eiendommen har man en fantastisk utsikt til sunnhordlandsbassenget med Fjellberg, Romsaøyene, Bømlo med mer. I Etne kommune er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer. På Romsaøyene kan en telte eller overnatte i sammen med andre båtentusiaster i båtbrygger på forskjellige øyer. I Ålfjorden like utenfor Romsaøyene kan en tidvis få hvalsafari og det er godt fiske i alle retninger. I Åkrafjorden kan man forsøke å oppdage nye arter på ca. 630m. Perfekt plass å lyse etter krabbe ved Dreganes. Andre aktiviter i nærområdet er f.eks. strikkhopping i Åkrafjorden, småbåttur til bilfrie Eikemo og Folgefonna, shopping i Skånevik, Etne eller Husnes eller bare en vanlig fisketur med familien. På vinteren kan man besøke Håland for preparerte skispor, Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (60 min), Trolltunga, Etnefjellene (15 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (70 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten.

Adkomst

Fra Etne: kjør gamleveien langs sjøen til Skånevik, like forbi Sandvik og ta 3 avkjørsel til høyre og man får eiendommen på platå på oppsiden av veien. Fra Skånevik: kjør Strondavegen utover forbi Molnes og Ebne, og man får eiendommen på venstre hånd like før man kommer til Sandvik. Eiendommen er merket med "Til salgs"-skilt.

Parkeringsforhold

Garasje i flukt med boligen. Ellers på egen tomt.

Oppvarming

Vannboren varme, vedovn og elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette