SKUDENESHAVN - Sjarmerende enebolig/fritidsbolig midt i hjertet av byen - Delvis oppgradert de senere år - Solrik, lun og usjenert terrasse

Stykje 1

Primærrom 50 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 403 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 1830
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Koselig enebolig/fritidsbolig midt i hjertet av byen - Gangavstand til alt byen kan tilby - Delvis oppgradert de senere år - Solrik, lun og usjenert terrasse - Mye sjarm - Flott IKEA-kjøkken (2010) m/integrerte hvitevarer - Ny kledning på 2 sider samt etterisolert - Loft er ikke innredet, men har mulighet for f.eks 2 soverom - Grovkjeller m/lav takhøyde

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Hovedetasje: soverom, stue, kjøkken og bad Loft: uinnredet (mulighet for 2 soverom) Kjeller: grovkjeller med lav takhøyde I følge selger er det gjort en del oppgraderinger de senere år (etter 2009), bl.a: Utvendig: - Ny kledning (ca 2010) samt etterisolert på 2 sider (og delvis på side 3) av boligen. Resterende kledning er også skiftet etter byggeår men gavl vegg ved bod er dårlig. - Ny ytterdør (2010), nyere terrassedør og 2 nye vinduer (2010). Ny terrasse samt nytt rekkverk (2013/14) - Takpanner er skiftet etter byggeår, men ukjent årstall. Innvendig: - Boligen ble revet innvendig, og så sprøytet middel for å bli kvitt mott. - Nytt bjelkelag i ene delen av stuen - Flott IKEA-kjøkken m/integrerte hvitevarer (2010) - Bad ble pusset opp i 2011 med fliser på gulv (oppå eksisterende gulvbelegg), nye veggplater (oppå eksisterende tapet), nytt dusjkabinett, vask og vegghengt toalett. - Nytt gulv og vegger samt malt tak i stue i 2010 - Slipt gulv, samt malt vegger og tak i soverom i 2010 - Det er fjernet elekstriske ledninger i stue. Det er lagt opp nytt, men det er ikke koblet til el-anlegg.

Beliggenhet

Meget sentral og flott beliggenhet i Norges sommerby Skudeneshavn. Usjenert terrasse. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, badeplasser, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi Circle-K stasjonen i Skudeneshavn og ta 3.veg til høyre og hold så til venstre inn på Nessagadå. Kjør til endes og ta til høyre inn på Kanalvegen. Boligen kommer så på høyre side etter ca 150 meter.

Parkeringsforhold

På kommunal parkeringsplass like sør for boligen og ellers i gate etter gjeldende regler.

Oppvarming

Varmekabler på kjøkken, mulighet for vedfyring (må ha nytt stålrør i pipe) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, platetopp, stekeovn og kjøleskap/frys). Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Vedovn fjernet og i følge selger må det etableres stålrør i pipen før bruk. - Hagemøbler, 2 vinduer + glava (isolasjon) medfølger i handelen - Elektrisk peis medfølger ikke i handelen - I følge selger kommer det vann inn i kjeller, det er etablert pumpe for å få vannet ut. - I følge selger har boligen tidligere blitt flyttet fra et annet sted. - Varmekabler på bad fungerer ikke - Eiendommen er registrert i kommunen med SEFRAK minne. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette