Aksdal - Enebolig med garasje i populært boligområde - Betydelig oppusset i flere rom - Kjempegode solforhold på terrasse og i hage - I enden av gaten

Buhaugvegen 23

Primærrom 182 m²
Bruksareal 186 m²
Tomt 819 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1982
Prisantydning kr 3 250 000

Visning

25. oktober 2018 kl. 17:45 til 18:30

Beskrivelse/detaljer

Enebolig i et svært barne -og familievennlig område i Aksdal. Beliggende i enden av gate uten gjennomgangstrafikk. Boligen holder en gjennomgående god standard med blant annet nytt bad 2010 og lekkert kjøkken med flere smarte løsninger. Boligen har 2 kjellerstuer hvor den ene er brukt som soverom. Ute er det supre solforhold.

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Hovedetasje: Vindfang, gang med garderobe, gjestetoalett, 2 soverom, hovedsoverom, bad, stue og kjøkken. Underetasje: Kjellerstue med sovealkove, kjellerstue 2, bad, vaskerom, bod og bod/bi-inngang. Ute er det garasje med grunnflate på ca 32 kvm. Beskrivelse av innhold og standard: Vinkelstue av god størrelse og dør ut til terrassen hvor det er sol helt til sent på kvelden. Standarden i boligen er god og stuen er blant annet oppusset i ca. 2010. Kjøkkenet er praktisk utformet og har granitt benkeplate levert av Skattkjær Skiferindustri. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som kaffemaskin, oppvaskmaskin og stekeovn (2017) med pyrolyse rengjøringsfunksjon . Det store side-by-side kjøleskapet medfølger i handelen. Hovedbadet ble oppusset i 2010. Lekkert helfliset bad. Baderomsinnredning og badekar. Badet i underetasjen har fliser på gulv og plater på vegger. Boligen har 2 kjellerstuer, den ene med teppe på gulv. Den andre kjellerstuen har sovealkove. Boligen er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Sentralstøvsuger - Automatsikringer

Beliggenhet

Aksdal – Familievennlig boligområde med kort gange til sentrum I Aksdal sentrum har du Aksdalsenteret med stor dagligvare og flere butikker. Tannlege, legesenter og Tysværtunet er rett i dette området. Her er det gode kulturtilbud og aktivitetstilbud med svømmehall, klatrevegg, bibliotek og kino. Kort gangavstand til Grinde og behagelig sykkelavstand til Frakkagjerd. Aksdal tilhører Grinde skolekrets. Ungdomsskolen ligger på Frakkagjerd. En rekke tur -og aktivitetsmuligheter like utenfor døren. Alvanuten er en fin fjelltur og løypene ved Bongsatjørn og rundt Aksdalsvannet, er også fine alternativer. Boligen har svært gode solforhold med sol til ca 21:30 om sommeren.

Adkomst

Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

I gårdstunet og i garasjen.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. På baderommene er det gulvvarme. Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette