AVALDSNES - Stor utviklingseiendom med stort potensial - Flott beliggenhet sentralt på Avaldsnes!

Kong Augvalds veg 61

Primærrom 89 m²
Bruksareal 131 m²
Tomt 2819 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1930
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor eiendom med muligheter! - Sentral og populær beliggenhet på Avaldsnes - Bolig med renoveringsbehov - Korte avstander til det aller meste - Solrikt plassering - Fritt og landlig - Utsikt!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Vindfang, gang, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang, disponibelt rom, soverom x2 og kott. Stor eiendom, med fantastisk flott beliggenhet sentralt på Avaldsnes. Eiendommen har stort utviklingspotensial for den rette kjøperen. Det står per i dag en enebolig på eiendommen, og eneboligen har generelt et etterslep av vedlikehold.

Beliggenhet

Kong Augvalds Veg 61 ligger fint til i landlige omgivelser sentralt på Avaldsnes. Den svært sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Ta av fra Karmøyvegen mot Øst i rundkjøringen med Kiwi Avaldsnes, og følg vegen rett gjennom neste rundkjøring. Etter ca 300 m, sving til høyre inn på Kong Augvalds Veg. Eiendommen kommer i ende av veg. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Eiendommen selges under forutsetning av at den blir oppmålt og fraskilt, samt får eget gnr/bnr, nåværende eiere skal dekke dette, er i gang med denne prosess og er ansvarlig for at det følges opp. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette