Haugesund - Tidsriktig leilighet over to etasjer med 3 soverom - Renovert fasade 2006, bad 2013 og kjøkken 2008 - Innflytningsklar leilighet med god standard - sentral beliggenhet!

Karmsundgata 10 D

Primærrom 78 m²
Bruksareal 78 m²
Tomt 13653 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 451 752
Totalpris kr 1 741 752
Felleskost kr 3 701

Beskrivelse/detaljer

Tidsriktige leilighet innredet over to etasjer som inneholder gang, mellomgang, bad, 3 soverom, kjøkken og stue. I tillegg bod på 8 kvm. Innflytningsklar med renovert fasade, rørsystem fra 2013, nyere automatsikringer, lekkert og helfliset bad fra 2013, tiltalende kjøkken fra 2008, romslig stue og fornyede overflater. Sentral beliggenhet i Haugesund. Velkommen på visning av Karmsundgata 10D!

Innhold / standard

I andre etasje og inneholder: Gang, trapperom, 3 soverom, bad, kjøkken og stue. Et luftig og moderne uttrykk møter en når en går inn i gangen til denne tidsriktige leiligheten i Karmsundgata 10D. Her er det lagt gråtonet laminat på gulv som er gjennomgående videre til kjøkken og stue. Gulv-valgene samme med lyse vegger gir en moderne opplevelse. I avhuk ved gangen har en god plass til det en skulle ha av sko og yttertøy. Tiltalende IKEA kjøkken med hvite fronter, grå benkeplate samt kjøkkenplater mellom under og overskap. Medfølgende oppvaskmaskin, integrert komfyr og platetopp. Åpent videre til romslig stue med store vindusflater for godt med naturlig lys i rommet. I stuen har en god plass til både spisebord og sofahjørne. Utgang til sør/vestvendt terrasse med sol fra ca. 13:00 - 21/22:00 sommerstid. Peisovn sørger for god oppvarming og koselig stemning. Nydelig bad med fliselagt gulv, nye varmekabler og baderomsplater på vegg. Videre kan badet skilte med nedfelt dusjhjørne med glassdører, hvit baderomsinnredning, toalett, mekanisk avtrekk samt overskap med speil og belysning. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og nattbord. Tilhørende soverom 2 har i dag blitt brukt som walk-in-closet. I loftsetasjen: Trapperom med plass til kontorpult og soverom. I underetasjen: Felles vaskerom. Innerste rommet til høyre, plass nummer 3. Bod i underetasjen på 8 kvm i underetasjen. Hold til høyre så første dør til venstre. - Innflytningsklar leilighet som holder god standard. - Etterisolert, nye vinduer og kledning i ca. 2006/07. - Det er satt inn ny ytterdør i leiligheten i ca. 2006/07. - Sikringsskap med automatsikringer fra 2008/2011. - Utført el-kontroll på det elektriske anlegget i 2017. - Lagt tidsriktige gulv i gang, stue og kjøkken i 2016. - Fjernet vegg, åpnet opp mellom kjøkken/stue 2011. - Satt inn kjøkken fra IKEA i 2008, ny ventilator 2016. - Nytt rør-system i bygget og nytt bad av firma 2013. - Det er ny varmtvannstank i underetasjen fra 2013. - Ny planløsning, satt inn trapp og innredet loft i 2008. - Innlagt tv og internett fra Altibox, ny hjemmesentral.

Beliggenhet

Karmsundgata 10D har flott og fri beliggenhet sentralt plassert i Haugesund. Kort vei til det aller meste, svært sentralt i Haugesund. Sykkel/gangavstand til Haugesund sentrum og Høyskolen Stord/Haugesund. Gangavstand til treningssenter om en skulle ønske det. En kort spasertur til både Bunnpris, Kiwi, Meny og Coop Xtra. Skulle en ha behov for å gjøre ytterlige ærend, er det knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter). Plassert like ved Rossabø Kirke og med gangavstand til skoler i alle alderstrinn. Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående.

Adkomst

I rundkjøring ved Opel bygget ta ned vestover. Ta deretter første vei til høyre innpå Kopervikgata. Ta deretter første vei til høyre. Følg veien gjennom venstre sving og fortsett rett frem. En vil da kjøre inn i gårdsrommet til Karmsundgata 10D. Bygning på høyre side, leilighet i 2. etasje mot sør. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på stor, felles gårdsplass.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrert komfyr, platetopp fra 2014 og oppvaskmaskin fra 2011. - Feste, lerret og videokanon i stue medfølger ikke i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette