Koselig og frittliggende hytte med fantastisk utsikt og nausttomt - NY PRIS!

Bjoavegen 1108

Primærrom 35 m²
Bruksareal 37 m²
Tomt 798 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 2
Soverom 1
Byggeår 1969
Prisantydning kr 1 150 000

Beskrivelse/detaljer

- Nydelig utsikt til Sunnhordlandsbassenget med Romsaøyene og Folgefonna i bakgrunnen. - Hytta inneholder vindfang, bod, soverom, bad, kjøkken og stue. - Delvis opparbeidet nausttomt (ca. 121 kvm. i følge fonnakart.no/70 kvm. i følge skylddelingen fra 1979) med støpt mur i bakkant og ferdig laget vei. Tomta ligger mellom eksisterende naust. Veirett. - Det er skiftet kledning mot øst. Nytt vindu i stua mot nord og 2 nye vinduer mot øst i 2011. Stort stuevindu ble skiftet i 2015. Påbygget tak over inngangsparti 2011. Resten av taket ble skiftet i 2014 av Nils Brekke. Nytt toalett i 2016. - Heltre gulv i hele hytta unntatt bad som har belegg.

Innhold / standard

HYTTE: Inngang til vindfang med oppheng for klær. Liten bod med oppheng for klær. Bad med nytt toalett, vvb, servant, speilskap og reflektorovn på vegg. Mulighet til å dusje. Kjøkkenet har delvis åpen løsning til stua. Benkeplate med nedfelt vask, overskap, underskap, komfyr, kjøleskap og spisebord. Kjøkken har vask, men mangler innlagt vann. Stue med vedovn, panelovn, nyere vinduer i hele stua, spiseplass, spisebord, hjørneskap, sofa med tilhørende stol og to ekstra stoler, skjenk og bokhylle. Soverom med 3 sengeplasser og kommode. Eiendommen er inngjerdet med nytt gjerde som er plassert omtrent i grensa. NAUSTTOMT: Råtomt delvis opparbeidet med støpt mur i bakkant. Rett bak tomta er det opparbeidet en veistubbe der man kan parkere i følge selger. Denne nausttomta og en annen ubebygget nausttomt ligger mellom eksisterende naust bygg. Denne tomta er den som ligger nærmest det hvite naustet. Mellom tomta og det hvite naustet er det tinglyst "utlagt 1,5m bred fellesvei". Denne er ikke opparbeidet, men skal gi adkomst til naustet. Godkjent byggemelding i følge selger datert 20.10.1980 for naust på nausttomta 45 kvm m/ dispensasjon fra strandloven. Ble ikke bygget (grunnet dødsfall), men det ble satt opp mur i bakre del og tomten ble ryddet. - Det er skiftet kledning mot øst. - Det er skiftet en del vinduer. Nytt vindu i stua mot nord og 2 vinduer mot øst i 2011. Stort stuevindu ble skiftet i 2015. Utført av Nils Brekke. - Påbygget tak over inngangsparti 2011. - Hele hytta har panelte vegger og tak. - Heltre gulv i hele hytta unntatt bad som har belegg. - Kjøkkenet og badet har hvitmalt panel, mens resten er ubehandlet panel. - Skrusikringer - Taket ble skiftet i 2014 av Nils Brekke. - Nytt toalett i 2016.

Beliggenhet

Eiendommen har en helt fantastisk utsikt til Folgefonna og deler av Sunnhordlandsbassenget. Utrolig flott! Ca. 10-15 min kjøretur til Ølen/Ølensvåg med butikker, restauranter, idrettsanlegg og badeanlegg. På Romsaøyene kan en telte eller overnatte sammen med andre båtentusiaster ved båtbrygger på forskjellige øyer. I Ålfjorden like utenfor Romsaøyene kan en tidvis få hvalsafari og det er godt fiske i alle retninger. Perfekt plass å lyse etter krabbe ved Dreganes. På vinteren kan man besøke Fjellstøl/Olalia/Opheim skianlegg med lysløyper, eller alpinanlegg en kort kjøretur unna i Røldal/Sauda. Kort avstand til Vestlandets naturperler med gode muligheter for dagsturer til blant annet Hardanger (60 min), Trolltunga, Etnefjellene (30 min), Folgefonna og Buerbreen. Kort avstand til Haugesund (45 min) og havet. Her kan en besøke idylliske øysamfunn eller ta seg en tur på vestlandets fineste sandstrender på Karmøy eller shopping i byen. Også mulighet for dagstur til Stavanger, Preikestolen og Kjeragbolten. I Vindafjord er det gode fiskemuligheter både i sjø og ferskvann. Her finner du en av Norges beste lakseelver, merkede turstier og mange fantastiske toppturer.

Adkomst

Søk opp eiendommen på Fonnakart.no før man kjører inn for enkel veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

På egen tomt ved hytta. Ved sjøen går det en vei på oppsiden av nausttomta.

Oppvarming

Vedovn i stua. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken og møbler medfølger i handelen. - Det er ikke odel på denne eiendommen. - 16/8 vil kraftlaget legge inn automatisk strømmåler.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette