VISN. 8/6! Lekkert og lettstelt bolig over 3 plan m/båtplass - Garasje - Nydelig sjøutsikt i flere retninger - Må ses

Stongsvingen 11 D

Primærrom 148 m²
Bruksareal 154 m²
Tomt 2054,00 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2008
Prisantydning kr 3 590 000
Felleskost kr 1 521

Visning

mandag 8. juni 2020 kl. 16.30 til 17.15

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Underetasje: gang, bad m/skjult vaskerom, soverom, bod og stue (brukt som spisestue). 1.etasje: vindfang, gjestetoalett, stue og kjøkken. Loftsetasje: gang, bad 2 soverom og loftstue/soverom. Kryploft (uten stige) hvor ventilasjonsanlegget er plassert Boligen ble bygget i 2008 og holder høy standard, bl.a: - Rør i rør system (vann) - Ventilasjonsanlegg - Sentralstøvsuger - Lyst og lekkert kjøkken m/flyttbar øy og integrerte hvitevarer (mikro, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys). Fliser på vegg for lettere rengjøring. God skapplass (vitrineskap i samme stil) - Flott bad m/skjult vaskerom (fliser på gulv og våtromsplater på vegger) i underetasje - Lekkert helfliset bad m/både dusjkabinett og badekar på loft - Lyse og flotte farger på resterende rom - Ny ytterdør i september 2018 - Ny klebersteinsovn - Selger har brukt Canal digital, men det skal være muligheter for å legge inn fiber (altibox) fra haugaland kraft i boligen.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet til sjø i Åkrehamn. Boligen ligger også sentralt og det er gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden og sentrum.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre i rundkjøringen like etter ungdomsskolen i Åkrehamn inn på Stongvegen. Følg vegen ca 800 meter og ta til venstre inn på Stongsvingen. Ta første veg til høyre (mot Åkra sjømat) og boligen kommer som nummer 4 på venstre side. Boligen er merket med "Til salgs" skilt fra Eiendomsmegler A.

Parkeringsforhold

Egen privat garasjeplass samt felles parkeringsplass

Oppvarming

Vedfyring, varmekabler (begge bad og kjellerstue) og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (mikro, stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. Vedr fellesutgifter : Faste utgifter og utgifter som erfaringsmessig vil påløpe skal søkes utlignet i en fast månedlig sum. Andre ekstraordinære utgifter søkes innkrevd ved beløp som fordeles over en hensiktsmessig periode. Krav om innbetaling av slike ekstraordinære utgifter skal oversendes samtlige sameiere skriftlig og med minst 30 dagers varsel, om ikke kortere varsel er nødvendig for å hindre vesentlig tap. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Innredning på kaiplan avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 89 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 90 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette