Strøken nyere 3-roms - Leiligheten ligger i 2. etasje - Oppgradert - Lekkert bad og kjøkken - Heis!

Guletjødnvegen 92 F

Primærrom 69 m²
Bruksareal 69 m²
Tomt 1643 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2018
Prisantydning kr 2 390 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og lettstelt nyere (2018) selveierleilighet - Lyse overflater i tidsriktige og delikate farger - Parkett og fliser på gulv - 2 soverom med praktisk garderobe - Vaskerom innenfor bad - Stilig kjøkkeninnredning - Heis - Godt med parkering - Terrasse - Bod

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang/stue/kjøkken, bad m/ tilhørende vaskerom og soverom x 2 stk. Parkering i rommelig asfaltert gårdsrom. Like ved parkering har man en egen sportsbod, med plass for det meste av hva man trenger å sette bort av sykler, dekk og lignende. Heissjakt opp til leiligheten. Gang med fliser på gulv fører videre inn i leiligheten. Her er det montert opp en praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy. Luftig stue med åpen løsning mot kjøkken. I dette rommet er det parkett på gulv, malte vegger og listefrie overganger til tak. Fra stuen har man utgang til terrasse. Spotter i tak. Lekkert kvalitets-kjøkken med integrerte hvitevarer. Mye plass i skuffer og skap. Fullfliset bad med delikate fliser. Stor dusjnisje, rommelig og pen baderomsinnredning og stort speil på vegg. Fra bad har man adkomst til et lite vaskerom. Praktisk og greit å få skjult dette fra badet. Det har blitt gjort flere oppgraderinger på det elektriske i leiligheten. Leiligheten har to flotte soverom. I begge soverommene har selger montert opp flotte og romslige garderobeløsninger. Med denne innredninger får man det ytterste ut av disse rommene. Parkett på gulv. Fra stuen kan man ta seg ut på leilighetens solrike terrasse. Terrassen strekker seg rundt to sider av bygningen. Man befinner seg også i andre etasje, som gir begrenset innsyn.

Beliggenhet

Beliggende i etablert og populært boligområde sentralt i Kopervik. Kort vei til det meste byen har å tilby. Skoler og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet. Gangavstand til matbutikk, treningssenter, vinmonopol, fine turområder og Kopervik sentrum med dens fasiliteter. Gangavstand til offentlig kommunikasjon.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på sameiets tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 59 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 60 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette