Bleikemyr - Lys og praktisk 2-roms i 1. etasje. Stor solrik terrasse. Garasjeplass. Oppussing. Rolig beliggenhet

Gaupevegen 5

Primærrom 63 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 24928 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1980
Prisantydning kr 800 000
Andel fellesgjeld kr 245 125
Totalpris kr 1 045 125
Felleskost kr 3 377

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk leilighet i trapperfri 1. etasje - Stor solrik terrasse - Åpen stue - kjøkkenløsning - God plass for sofagruppe og spisestue - Opprinnelig plassbygd innredning - Bad med badekar - Eget vaskerom - Romslig soverom med skapplass - Innvendig bod - Fast garasjeplass i kjeller - Boligen trenger full oppussing

Innhold / standard

Meget praktisk og lettstelt leilighet i trappefri 1. etasje. Inneholder entre/gang med garderobeplass og dørtelefon. Romslig soverom med plassbygde skap. Bad/wc med belegg på gulv, våtromstapet på vegger og badekar. Innvendig bod. Eget vaskerom. Åpen stue - kjøkkenløsning med god plass for sofagruppe og spisestue. Opprinnelig plassbygd kjøkkeninnredning. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse. Boligen trenger full oppussing.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i nordre bydel med kort avstand til skole, barnehage, legesenter, ridesenter, turområder m.m

Adkomst

Følg Austrheimsvegen på Bleikemyr og ta av opp mot blokkbebyggelsen like ved gangbro som går over veien. Leiligheten ligger i den andre blokken.

Parkeringsforhold

Fast garasjeplass i felles lukket garasjeanlegg.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Ingen hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. ” Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.” Boligen er utvasket i forbindelse med salget og blir ikke ytterligere rengjort før overtakelse.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette