Tiltalende enebolig - Fantastisk, skjermet endetomt med nydelig utsikt - 4 soverom og 2 stuer - Garasje på 30 kvm!

Steinhaugbakken 17

Primærrom 160 m²
Bruksareal 162 m²
Tomt 635 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1995
Prisantydning kr 3 490 000

Visning

20. juni 2019 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

Steinhaugbakken 17 har sjelden beliggenhet høyt i terrenget, skjermet på ende og med nydelig utsikt utover Vormedal, mot sjøen og over til Karmøy. Bør oppleves! Inneholder hall, mellomgang, 4 soverom, stort vaskerom, 2 bad, loftstue, hagestue, stue og kjøkken. Innflytningsklart! Bygget i 1995, påbygd i 2005 og betydelig påkostet med årene både inn- og utvendig. Hagestue fra 2005, opparbeidet uteområde i 2015, helfliset bad fra 2009 og tiltalende kjøkken fra 2013. Forseggjort og nydelig opparbeidet tomt med gressplen, flott beplantning, stor terrasse og garasje på 30 kvm og med stort loft. Barne- og familievennlig beliggenhet med kort avstand til flotte turområder i Norheimskogen, Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole. Velkommen på visning av Steinhaugbakken 17!

Innhold / standard

1. etasje: Hall, mellomgang, bod under trapp, vaskerom, bad, kjøkken, stue og hagestue. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i Steinhaugbakken 17. Her har en praktisk skyvedørsgarderobe med speil-fronter og god plass til sko- og annet yttertøy. Hovedsoverom med plass til 2 nattbord, dobbeltseng og garderobeskap. Dette rommet var tidligere del av stue. Nydelig, helfliset bad med lyse fliser på gulv og vegger. Varmekabler. Vegghengt toalett, dusjkabinett, overskap med speil-fronter og flott, hvit baderomsinnredning. Praktisk og stort vaskerom med bi-inngang for familien, like utenfor har en god tørkeplass for klær. Videre kan rommet skilte med god oppbevaringsplass, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Luftig stue med god plass til stort sofahjørne. Videre er det åpent mot herlig hagestue med glass i hele fasaden mot sør og i tak. Plass til sofa og annet møblement en skulle ønske. Utgang til skjermet og solrikt uteområde med terrasse og gressplen. Kjekt kjøkken-rom med plass til spisebord og med utsikt mot sjøen og over til Karmøy. I rommet er det satt inn tiltalende kjøkken med grå/brune moderne fronter og lyse grå benkeplate. Fliser mellom under- og overskap. Integrert platetopp, komfyr, mikro, oppvaskmaskin og med stort kjølehjørne. Moderne ventilator i stål. 2. etasje: 3 soverom, bad og loftstue. Loftstue med god plass til sofa, sofabord med downlights i tak. Nydelig utsikt fra loftsetasjen utover Vormedal, mot sjøen og Karmøy. Flott helfliset bad med behagelige flisevalg på både gulv og vegger. Varmekabler. Videre kan bade by på toalett, innfliset badekar med dusj og vask. - Ordentlig enebolig oppført i 1995 som holder god standard. - Påbygg med inngangsparti fra 2005 og påbygg med hagestue fra 2005. - Eneboligen fasade ble sist malt med 2 strøk i 2017. - Nydelig, helfliset bad i 1. etasje fra ca. 2009 utført av firma ifølge selger. - Flott, helfliset bad i 2. etasje med innfliset badekar. - Tiltalende IKEA kjøkken fra 2013 med kjølehjørne fra 1995, skiftet aggregat og kjøledør 1 gang og hatt service i 2015. - Downlights gang, trapperom, soverom, soverom 2 og loftstue. Nye LED-spotter i gang og i trapp fra 2019. - Det er nye innerdører i eneboligen fra ca. 2009/2010. - Laget bod under trapp med flott kontrasttapet, malt rekkverk trapp og lagt ny trinn i trapp 2013. - Pusset opp loftstue i 2008 med parkett på gulv og malte overflater. - Soverommene i 2. etasje pusset opp i 2016 - 2018. - Daikin varmepumpe i stue hadde sist service i 2017. - Sentralstøvsuger i eneboligen med 3 punkter. - Ny kodelås på hoveddør fra 2018. - Innlagt tv og internett fra GET, det ligger Altibox i gaten. - Garasje oppført i 1997/1998 og lagt belegningsstein i gårdsrom i ca. 2003. - Lekkasje hagestue i 2018 etter bytte av vindu, utbedret av Glass & Låsservice AS. Et glass i tak hagestue skiftet i 2016. - Utvidet terrasse i 2012, satt opp støttemur mot nabo i vest 2015, planert hagen, sådd plen og opparbeidet flott beplantning i 2015.

Beliggenhet

Steinhaugbakken 17 har fantastisk beliggenhet på ende som siste enebolig før skråning. Med andre ord bor en her høyt i terrenget med fritt utsyn i front hvor en har nydelig utsikt utover Vormedal, mot sjøen og over til Karmøy. På uteområde med hagestue, terrasse og gressplen oppholder en seg tilnærmet usjenert og en har sol fra tidlig morgen til ca. 21:00 kveldstid. Fra eneboligen har en kort og trygg gangavstand til barnehage, nye Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole med basseng like nedenfor eneboligen. Ønsker en koselig spasertur eller rett og slett en treningsøkt, har en flotte turområder i Norheimskogen. Gjennom Norheimskogen kommer en til Norheim. Her finner en Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper. Attraktivt boligområde med en rekke nyetableringer de siste årene. Dagligvarebutikker innen kort gangavstand og god bussforbindelse videre til Oasen storsenter og resten av Haugalandet. Svært gunstig plassering med tanke på det nye tunnelsystemet Håvik, Raglamyr, Kårstø. Ellers har en kort kjøreavstand til Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter

Adkomst

Ta til venstre like før brannstasjonen på Vormedal opp mot Vormedal ungdomsskole. Følg vegen forbi Vormedal ungdomsskole å ta deretter første vei til høyre innpå Steinhaugbakken. Følg veien gjennom første kryss og fortsett opp bakken, en vil da få Steinhaugbakken 17 som tredje eneboligen på høyre side av veien. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

God biloppstillingsplass i gårdsrom med belegningsstein og garasje med grunnflate på 30 kvm.

Oppvarming

1. etasje: Originale varmekabler hall, mellomgang, bad, vaskerom og kjøkken. Det ligger varmekabler i stue og hovedsoverom, men disse er det brudd på og ikke i bruk. 2. etasje: Varmekabler bad. Jøtul peisovn og Daikin varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Platetopp bør repareres/skiftes. - Oppheng, gardinstang, gardiner på kjøkken og hovedsoverom medfølger ikke i handelen. - Taklampe kjøkken medfølger ikke i handelen. - Deler av garasjen er bygget inn på naboeiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette