Haugesund - Strøken, påkostet toppleilighet med byens beste utsiktsbeliggenhet?

Beverskaret 32

Primærrom 114 m²
Bruksareal 122 m²
Tomt 4257,2 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 6
Byggeår 2017
Prisantydning kr 5 190 000
Felleskost kr 2 915

Beskrivelse/detaljer

Toppleiligheten ligger på ende og helt øverst i Beverskaret mot naturen med turmuligheter rett utenfor dørstokken. Videre kan den by på en av de beste utsiktsbeliggenhetene i Haugesund. Utsikt utover Haugalandet, Haugesund, videre mot Karmsund, Torvastad og utover havet så langt øye kan se. Areal er godt og på 114 kvm med gang, 2(3) soverom, vaskerom, gjestetoalett, bad og herlig kjøkken/stueløsning på 56 kvm. I stue/kjøkken har en 7,1 m vindu mot vest og utsikten samt utgang til terrassen som er på hele 33 kvm. Leiligheten holder gjennomgående høy standard med rålekkert bad og toalett med marmor-fliser, et nydelig en-stavs parkett på gulv, vannbårenvarme i alle gulv og et betydelig påkostet, klassisk kjøkken. I underetasjen fast garasjeplass og heis opp til toppen og 6. etasje.

Innhold / standard

Inneholder i 6 etasje: gang, 2 (3) soverom, bad, vaskerom, ekstra wc, stue og kjøkken. Stor terrasse m/tilhørende bod m/innlagt strøm. Når en kommer inn i gangen i Beverskaret 32 legger en umiddelbart merke til den nydelige en-stavs parketten som er lagt i gang og videre i alle rom i leiligheten. I gangen har en god plass til yttertøy og en god stol om en skulle ønske det. Når en har fått av seg yttertøyet, vil en rett rundt hjørne få en nydelig utsikt mot Karmsundet og videre ut mot havet. Rålekkert bad med store marmor 60×60 fliser på både gulv og vegg. Downlights i tak. Flott, hvit baderomsinnredning, vegghengt toalett , speil med belysning og stort dusjhjørne med glassdør. Samme finish på gjestetoalett som på badet. Nydelige marmor fliser, vegghengt toalett, flott innredning og speil på vegg. Leiligheten er idag innredet med to soverom, men leiligheten er prosjektert med tre soverom og det kan enkelt settes opp en vegg i stue for å lage et soverom nummer 3. Stort hovedsoverom med utsikt mot mot naturen. I rommet har en god plass til dobbelseng, 2 nattbord og med skyvedørsgarderobe på hele veggen mot vest. Når en trer inn i stuen åpner hele Haugesund seg i front. Herlig og luftig kjøkken/stueløsning med 7,1 m glass i fasaden mot vest. Her har en nydelig utsikt utover Haugesund, mot Karmsundet, over til Torvastad og videre ut mot havet. Her vil det hver dag lages en fantastisk bilde like utenfor leiligheten. Videre er stue/kjøkken på hele 56 kvm og har god plass til spisebord for alle anledninger, stor sittegruppe og god-stoler om ønskelig. I rommet er det satt inn ett klassisk kjøkken med hvite fronter og stein-aktig benkeplate. Integrerte 80 cm platetopp, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Utgang fra stue/kjøkken til fantastisk terrasse på 33 kvm med god plass til flere sittegrupper hvor en kan slappe av på solrike dager og nyte en fantastisk utsikt. - Nytt leilighetskompleks og leilighet oppført i 2017. - Holder høy standard, påkostet utenom det vanlige. - Planlagt/innredet i samarbeid med interiørkonsulent. - Ombygd med toalett og vegg mellom stue/kjøkken. - Påkostet med nydelig en-stavs parkett på alle gulv. - Påkostet bad, toalett og vaskerom fra standard. - Betydelig oppgradert kjøkken med intg. hvitevarer. - Vannbårenvarme er lagt i alle gulv i leiligheten. - Klargjort for downlights over stuevindu mot vest. - Downlights i gang og vegg-belysning i mellomgang. - Mulighet for et soverom 3, klargjort for dør i vegg.

Beliggenhet

Denne leiligheten ligger i det øverste bygget i prosjektet Beverskaret. Leiligheten ligger på enden mot nord og er omringet av vakker natur. Fra gang, soverom, stue og kjøkken vil en utsikt. Fra gang, stue og kjøkken har en nydelig utsikt utover Haugesund, Karmsundet, over til Torvastad og utover havet. Like utenfor dørstokken ligger flott turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur, turløyper i byheiene, historie og panoramautsikt over Haugesund. Ellers kort spasertur videre til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass. Fra Beverskaret har en kort avstand til det meste i- og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger.

Adkomst

Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta vei til venstre og deretter til venstre igjen i første rundkjøring. Kjør et kort stykke og prosjektet Beverskaret vil komme på høyre side av veien. Leiligheten ligger da i alle øverste blokk mot nord. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

En P-plass i felles garasjeanlegg.

Oppvarming

Vannbårenvarme i alle gulv i leiligheten. Forbruk vannbårenvarme inkl. i felleskostnader. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 850
Total kr 3 900

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette