Kjekk enebolig for førstegangskjøpere - like øst for Flotmyr

Ryfylkegata 8

Primærrom 134 m²
Bruksareal 134 m²
Tomt 492,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 1932
Prisantydning kr 2 150 000

Beskrivelse/detaljer

- En veldig kjekk enebolig med inngjerdet og flat tomt, vindfang, wc, flott nytt kjøkken med integrerte hvitevarer, stue med nye vedovn, ny varmepumpe og utg. ny treterrasse via ny balkongdør. Videre et oppusset bad og to soverom på loft. I kjeller er det kjellerstue, vaskerom og kjellerrom. - Meget sentral beliggenhet med gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, turområde, busstasjon og sentrum. - Lett adkomst. Ryfylkegata har adkomst fra Rogalandsgata eller Leirangergata. Fra rundkjøringen på Flotmyr følger man Leirangergata sørover og tar inn til venstre inn i Ryfylkegata. Boligen ligger på venstre side nesten helt i enden av gata og er merket med «Til Salgs» skilt.

Innhold / standard

Trapp opp til inngangspartiet. Inngang til vindfang med laminatgulv og glassdør inn til gang med nytt laminat, ny tapet på vegger, trapp opp til loftsetasjen og trapperom ned til kjelleren. Wc med gulvbelegg, toalett og servant. Persienner i vindu. Bue fra gang til kjøkken. Ny innredning med integrert stekeovn, int. induksjon koketopp, int. oppvaskmaskin, int. microbølgeovn, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate med FiboTrespoplater mellom innredningene, nytt laminatgulv, ny tapet på vegger, nytt vindu og spiseplass. Det mangler dør mellom stua og gangen. Selger informerer at døren står i kjellerstuen, om ønskelig er det mulig å sette den i igjen. Stua har laminatgulv, gråmalt strie på vegger og designtapet, ny vedovn med glassfront på tre sider, ny varmepumpe, ny balkongdør ut til den nye treterrassen mot nord. Innebygget skap i stua. 2. etg.: Trapp opp til gang med kott i vegg, takvindu, malt strie på vegger og laminatgulv. Sikringsskapet er plassert her og det er også stigetrapp til inspeksjonsluke til kaldloft her. Bad som er pusset opp av Storesund Rør (Geir Sirnes) i følge eier. Det ble lagt nye varmekabler, nye fliser, nye veggplater med FiboTrespoplater, ny dusj, fin baderomsinnredning, wc, fuktstyrt avtrekksvifte. Soverom1 med laminatgulv, malt strie på vegger, persienner i vindu mot nord og nytt vindu. Stort hovedsoverom2 med laminatgulv, malt strie på vegger og tre nye vinduer mot sør. Kjeller: Innvendig trapp ned til kjellerrom med støpt gulv og egen utgang til baksida av huset. Vaskerom med støpt og malt gulv, nyere vvb, utslagsvask, opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Kjellerstue (ikke omsøkt eller godkjent innredet) med belegg på gulv, to vegger er panelt og to vegger tapetsert. Vindu høyt på veggen. Varmekabler på gulv. Innlagt fiber fra Haugaland Kraft med Altibox for TV og Internet. Vindfang, wc, gang og stue ble påbygget i 1957. Tegninger av påbygget er mottatt og stemplet av kommunen. Fra takstmannens konklusjon: "Boligen er påkostet en del (Kjøkken, bad, stue, soverom m.m.) og fremstår innvendig som nyere enn hva byggeåret tilsier. Kjelleren er innredet, men dette er ikke anbefalt på eldre hus som har kjeller under terreng. Det er registrert noe fukt og tiltak anbefales. Huset bærer preg av å være velholdt / vedlikeholdt ved behov, men huset har konstruksjon m.m. fra byggeår. Generell tilstand tilsier at noen påkostninger bør forventes. Bad er renovert, men arbeid anses som u-fagmessig".

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet med gangavstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg, turområde, busstasjon og sentrum.

Adkomst

Lett adkomst. Ryfylkegata har adkomst fra Rogalandsgata eller Leirangergata. Fra rundkjøringen på Flotmyr følger man Leirangergata sørover og tar inn til venstre inn i Ryfylkegata. Boligen ligger på venstre side nesten helt i enden av gata og er merket med «Til Salgs» skilt.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Innredning av kjellerstue i kjelleren avviker fra mottatte tegninger fra kommunen og er ikke godkjent innredet. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 53 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 54 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette