Flott leilighet med alt på ett plan, utsikt og balkong

Lyngvegen 1 A

Primærrom 63 m²
Bruksareal 66 m²
Tomt 1128 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 1992
Prisantydning kr 1 275 000
Felleskost kr 500

Beskrivelse/detaljer

- Leiligheten fremstår som velholdt og inneholder hele 3 soverom, utebod, gang, bad/vaskerom og stue/kjøkken med utgang til balkong med flott og vid utsikt. - Badet har fliser og varmekabler på gulv og resten av leiligheten har eikeparkett. - Beliggende sentralt i Sveio med gangavstand til sentrum, butikker, barnehage, skole, kommunehus, bussforbindelse med mer.

Innhold / standard

Korsdelt firemannsbolig. Støpt trapp opp til overbygget inngangsparti. Utvendig vannkrane her. Utebod med laminatgulv, platet vegger og fastmonterte hyller og innlagt belysning samt ekstra stikkontakt. Inngang til gang med eikeparkett på gulv og hvitmalt strie på vegger. Soverom1 med eikeparkett, foldegardin i vindu og hvitmalt strie på vegg. Bad med fliser og varmekabler på gulv, baderomsplater på vegger, nytt dusjkabinett i hjørne, moderne og fint baderomsmøbel med underskuffer og tre underskap, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, wc og varmtvannsbereder. Soverom2 med eikeparkett, trippelt garderobeskap, foldegardin i vindu og hvitmalt strie på vegger. Stort dobbelt soverom3 med skyvedørsgarderobe, foldegardin, panelovn, eikeparkett og hvitmalt strie på vegger. Fra gangen og inn til stua er det glassdør. Man har stue/kjøkken med åpen løsning. Fin kjøkkeninnredning med fliser mellom innredningene. Spiseplass. Eikeparkett på gulv og malt strietapet. Fra stua er det utgang til balkong mot sør – sør/vest med sol til sent og flott utsikt mot sentrum, kirka, Fjellstad og Krossleite med mer. Leiligheten holder normal standard og fremstår som velholdt.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i Sveioåsen like ovenfor Sveio sentrum og med kort gangavstand til butikker, skole, barnehage, kommunehus etc.

Adkomst

Fra sentrum tar man opp Åsvegen og følger veien til man får boligen på venstre hånd (Skiltet). Boligen ligger mellom Åsvegen og Lyngvegen, men har adresse Lyngvegen 1 A.

Parkeringsforhold

Utenfor inngangsdøra på felles tomt eller på offentlig parkeringsplass tvers over veien etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen. Det ene soverommet er inntegnet som bod på tegninger fra kommunen og er således ikke omsøkt eller godkjent som soverom eller rom for varig opphold. På plantegning vedlagt salgsoppgave er soverom, ikke godkjent, inntatt for illustrasjon.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 31 870
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 32 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette