VISNING MED PÅMELDING! HALSNØY - Koselig hytte med flott beliggenhet - Nyere kjøkken - Anneks med flere sengeplasser!

Gilavegen 18

Primærrom 58 m²
Bruksareal 58 m²
Tomt 1608 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 1967
Prisantydning kr 1 390 000

Visning

26. mai 2019 kl. 10:00 til 15:00

Innhold / standard

Fritidsboligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Hytte: Bad, stue/kjøkken, vindfang, gang, soverom Anneks: Stue/ soverom Parker bilen i romslig gruset gårdsrom, og ta deg videre inn i denne koselige fritidsboligen. En romslig gang er det første som møter en, og her er det gode muligheter for å henge av seg yttertøy. Hytten er godt utnyttet, og man har her fått mye ut av arealet man har til rådighet! Det er i 2018 satt inn et nytt kvalitetskjøkken fra det danske merket "Aubo". Her er det stilige grå fronter på innredningen, og mye lagring i skuffer og skap. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen, så her kan man flytte rett inn og nyte en tilbakelent tilværelse i flotte omgivelser. Fra kjøkken er det åpen løsning inn mot stuen. Her er det mer enn nok av plass til både en koselig spisestuekrok og en sofagruppe. Plassbygd ildsted med innslag av naturstein som gir et flott særpreg. I tillegg til varmen man får fra hyttens ildsted, har man også en lun og fin oppvarming fra nyere panelovner som selger har fått montert opp. Fra stuen er det utgang til eiendommens solfylte uteområder. Eldre bad med dusjnisje, toalett, baderomsinnredning og grei størrelse. Her er det belegg/tre på gulv, og våtromstapet på vegg. Oppvarming fra varmelist på vegg. Vannklosett er byttet i 2014. Soverom av god størrelse med forheng ut mot gang og kjøkken. Her er det panel på vegger, nytt vindu, og god plass til to senger. Samtlige vinduer unntatt på bad er skiftet i 2014. Det er da satt inn doble vinduer med isolerglass og hvitmalt trekarm. Gang like utenfor bad med gode oppbevaringsmuligheter i plassbygd skap/garderobe. Utgang til eiendommens bakside like ved bad. I tillegg til selve hytten, finner man også et romslig anneks og utstyrsbod på eiendommen. I annekset er det flere sengeplasser i køyesenger, og i tillegg nok av plass til bord og stoler. Ved inngang til anneks er det en koselig og solrik liten terrasse. Rikelig med plass til oppbevaring av ved, verktøy og annet utstyr i redskap/vedbod. Selger opplyser at det tidligere er søkt om påbygg på ferdig støpt fundament. Hytten er malt i 2015.

Beliggenhet

Koselig hyttetun med flott og landlig beliggenhet i solrike omgivelser i Arnavik på Halsnøy. Fra eiendommen har man sjøutsikt, fri beliggenhet, og flotte turmuligheter like i nærheten.

Adkomst

Ferje fra Utbjoa-Sydnes, eller Skjersholmane-Ranavik. Fra Sydnes, følg vegen omlag 1.9 km, og ta til høyre inn på Gilavegen. Følg grusvegen ca 150 meter, og ta første til høyre. Fritidsboligen kommer som bolig nummer to på høyre hånd. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr, panelovner og varmelist på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette