AVALDSNES - Stor ubebygd tomt med sentral beliggenhet - Nærhet til barnehage, barneskole og ungdomsskole - Solrik beliggenhet - Nærhet til sjø!

Peder Skeievegen

Tomt 1053 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Stor ubebyg tomt - Sentral beliggenhet - Nærhet til sjø - Gode solforhold - Barnehager og skoler i nærheten - Rolig område

Beliggenhet

Fantastisk flott og maritim beliggenhet, med umiddelbar nærhet til sjø. Tomten ligger meget sentralt til på Avaldsnes, med alt av hva man til daglig vil måtte ha behov for, like rundt hjørnet. Her har man barnehage, barneskole og ungdomsskole, i tillegg til turområder, butikk, bank, apotek, frisør og dagligvarebutikker.

Adkomst

Fra Karmsund bro: følg RV-47 sørover og at første veg til venstre etter Esso-stasjonen på Avaldsnes og følg vegen nesten helt til endes. Tomten kommer på høyre side like før Avaldsnes Brygge Borettslag (blått bygg). Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysing panteobligasjon kr 525
Tinglysing skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette