Kontakt megler for visning! - SÆVELANDSVIK - Flott og lettstelt enderekkehus over 2 plan - Sentral beliggenhet

Vestre Veaveg 10 D

Primærrom 84 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 60,7 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 675 000
Felleskost kr 400

Beskrivelse/detaljer

- Flott enderekkehus over 2 plan - Barnevennlig beliggenhet - Lettstelt - God planløsning - 2 solrike terrasser (mot sør/vest) - Koffertloft (uten gulv) samt utvendig sportsbod - 2 soverom - Flott bad m/fliser på gulv og baderomsplater på vegger - Vaskerom m/fliser på gulv - Lyst og stort Sigdal-kjøkken (velfungerende men slitt) - Gangavstand til bl.a barnehage, barneskole og kjøpesenter - Generelt god standard, men trenger noen oppgraderinger - Største tomten av alle 8 rekkehusene, muligheter mot øst

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, 2 soverom, vaskerom og bad. 2.etasje: stue og kjøkken Koffertloft m/gode lagringsmuligheter (må legge gulv) Utvendig sportsbod Boligen ble ferdigstilt i 2008 og holder generelt god standard, bl.a: - Rør i rør system (vannrør) - Ventilasjonsanlegg (nylig skiftet filter) - Parkett og fliser på gulv (parkett er slitt) - Flott bad m/fliser på gulv og plater på vegger - Lyst og Stort Sigdal-kjøkken (velfungerende men slitt) - Boligen ble malt i 2019 - Det ble lagt nytt gulv i stue og kjøkken i 2018 (forsikringssak) - Hovedsoverom ble pusset opp i 2018 (forsikring) med ny gips, sparklet og malt. Nyere tapet på 1 vegg og malt resten i 2019. - Malt soverom 2 i 2019 - Malt trapp og skillevegg stue/trapp i 2019 - Malt pipe i 2019 - Parkett i gang er veldig slitt

Beliggenhet

Flott beliggenhet i barnevennlig område i Sævelandsvik. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, kjøpesenter og flotte turområder. Også kort veg til Åkra med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra Åkrehamn: følg RV-47 nordover og ta til venstre like etter Cirkle-K stasjonen i Sævelandsvik inn på Vestre Veaveg. Følg vegen et par hundre meter og ta til venstre. Boligen kommer så på venstre side.

Parkeringsforhold

På felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmepumpe, mulighet for å montere vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkken (stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - I følge selger skal boligene males i 2019. Selger har betalt for maling og en må selv male front. De 2 andre sidene på boligen males av innleide folk. Sameiet har fått tilbud på denne jobben og dersom sameiet går for tilbudet så blir regningen fordelt på de 8 boligene og kostnad blir ca kr 8500,- pr bolig (ikke betalt av selger) - I følge selger blir det satt opp plenklippingslister - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette