Usjenert hytte på nydelig tomt i skogen og båtplass til Refsnesvatnet (båt medfølger).

Nesevegen 100

Primærrom 51 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 1434,00 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1977
Prisantydning kr 870 000

Beskrivelse/detaljer

- Båtplass til Refsnesvatnet med godt ørretfiske. Båt medfølger kjøpet. - Kort gange til Refsnesvatnet og Haukåsvannet. - Eiendommen ligger på en nydelig åpning i skogen, helt privat og rolig. Her finner man roen! Stor tomt. - Kjørbar vei rett til fint opparbeidet og stor parkeringsplass rett nedenfor hytta. Veldig kort avstand å gå opp til hytta enten langs sti eller skogsvei. - 3 soverom og lekehytte. Wc med komposterings toalett. - Solrike terrasseflater. - Usjenert beliggenhet. Et lite koselig og eldre hyttefelt med kun ca 10-15 hytter. Nær speiderhytta. - Gangavstand til bussforbindelser - Vann inn til hytta fra takvannstank som blir pumpet inn til hytta. - 12 volts strøm fra solcelleanlegg.

Innhold / standard

Inngang til liten gang. Toalett med komposteringstoalett med to kammer. To boder hvorav en med fastmonterte hyller. Stue/kjøkken/gang med åpen løsning og utgang til terrassen. Jøtul vedovn og åpen himling. Kjøkkenet har modul kjøkken med komfyr og propangass apparat. Det er innlagt vann til vask nedfelt i benkeplate. Innredning med skap. Avløp fra vask og ut til tank med sandfilter (ikke omsøkt og godkjent). 3 soverom hvorav alle har garderobeskap, to enkle soverom har køysenger og ett dobbelt soverom hvor man kan ha dobbeltseng, men har to enkle senger. Bod med adkomst fra terrassen ved vanntanken. Boda brukes til verktøy, hageredskaper og lignende. Overbygget vanntank på siden av hytta. Her er vanntank som samler opp takrennevann, filtrer og leder vannet til vasken på kjøkkenet. Lekehytte: Lekehytta har egen terrasse med overbygget tak og er veldig kjekk for barn. Det er også en sandkasse ved siden av lekehytta som medfølger. Båtplass og båt: Med kjøpet følger robåt av typen Askeladden 12/1815 med vekt på 104 kilo. 3,65m lang og 1,55m brei. Den ligger ved Refsnesvatnet hvor eiendommen også har båtrett. - Hytta har normalt hyttestandard med heltre gulv og panel på vegger og i tak. Takstmann har utarbeidet tilstandsrapport og i konklusjonen skiver takstmannen blant annet " Hytten fremstår velholdt, men bærer i all hovedsak preg av byggeår og naturlig elde". Rapporten er vedlagt salgsoppgaven. - Sprosser på vinduer. - Solcellepanel brukes til belysning og TV samt noen stikkontakter for mobil lading og lignende. Batteriet er på 12v og er plassert under hytta. Mulig batteriet må skiftes ut da det ikke har vært i bruk de siste to årene.

Beliggenhet

Fint beliggende i åpning i skogen, men nær både Haukåsvannet og Refsnesvatnet hvor man har båtplass og godt ørretfiske. Et lite koselig og eldre hyttefelt med kun ca 10-15 hytter. Nær speiderhytta.

Adkomst

Fra parkeringsplassen ved e39 på Haukås følger man Nesevegen innover 970m til man får parkeringsplass på venstre side av veien. Kan ligge noen tømmerstokker der. Dette er ferske trefellinger som vil fjernes innen kort tid. Parker der. Følg sti bak tømmerstokkene rett opp til hytta eller følg skogsvei fra parkeringsplassen litt rundt. Det er ca 40m til hytta, men den er ikke synlig fra parkeringsplassen.

Parkeringsforhold

2 parkeringsplasser regulert til hver hytte i hhht reguleringsbestemmelser.

Diverse

Erklæring 9366 datert 1977 tinglyst på denne eiendom er tilhørende eiendom 96/46(en annen av hyttene). Dvs at rett til båtplass som fremkommer av eiendommens grunnbok er tilhørende en annen eiendom. I følge selger så følger det lik båtplass til denne eiendom og megler har bestilt ytterligere dokumentasjon fra Statens kartverk for å få dette dokumentert. Ta kontakt med megler for mer info. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 21 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 22 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette