NY PRIS! Flott selveierleilighet med 2 soverom- Solrik og skjermet hage/uteplass- Kort avstand til sentrumskjernen

Sundgata 37

Primærrom 72 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 543 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 1918
Prisantydning kr 1 390 000
Felleskost kr 900

Visning

23. januar 2020 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

- Romslig og lys leilighet med supersentral beliggenhet - Leiligheten har 2 soverom - Her har man alt av hva man trenger i gangavstand - Bad med nytt dusjkabinett (2015) - Romslig soverom med stor garderobe - Lys og pen stue med liten kontordel - Praktisk eikekjøkken med mye plass (hvitevarer medfølger) - Solrik og skjermet uteområde med terrasse og gressplen - Lagring i egen bod Velkommen på visning!

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Entre, kjøkken, bad, vaskerom, stue/hobbyrom og soverom x 2 stk. Romslig kjøkken, med plassbygget innredning som er godt tilpasset rommet. Mye god plass for å sette vekk det man måtte ønske. Integrerte hvitevarer medfølger. Kjøkkenet er satt inn ca år 2002. Lyst og pent bad med fliser på gulv . Selger har satt inn nytt dusjkabinett i 2015. Kjekk stue, med en liten kontordel like ved. I stuen har selger uten problemer fått plass til både sofa og tv, i tillegg til spisebord. Lyse overflater, og godt med naturlig lys. Kjøkken like ved. Leiligheten har to gode soverom. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse, og det har her blitt satt inn en stor skyvedørsgarderobe. Her får man plass til det meste av tøy, pluss litt til. Gjestesoverom like ved stue. Stort og kjekt solrikt uteområde. Hage og terrasse hører til denne leiligheten, og her kan man virkelig nyte tilværelsen. Usjenert, stille og mye sol. Stor terrasse som er malt og beiset sommer 2019 og flott gressplen. Utsikt ut mot Smedasundet. Lagring i egen bod. Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Beliggenhet

Sundgata 37 har en super-sentral og flott beliggenhet i maritime omgivelser på koselige Risøy. Her bor man i sentrum, og har korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Ta beina fatt og spaser noen minutter til Indre kai, parker, turområder, handelstilbud eller kultur i Haugesund Sentrum.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger informere at det er et veldrevet sameie. - Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner. - Selger har mottatt nabovarsel fra nabo som har søkt bruksendring på bolig. Konferer megler ved spørsmål. - Alt arbeid på fasader og takflater skal avklares med byantikvar. - Boligen er godkjent med 2 stk leiligheter opprinnelig 2 mannsbolig. Huset ble omsøkt med 2 leiligheter i kjeller etasje i 1998 - ble da en 4 mannsbolig. Arealet på loftet er aldri omsøkt til bolig og er kun bod areal fra opprinnelig byggeår. Loftet er seksjonert som egen seksjon i bygget - seksjon 5, men aldri godkjent som bolig. I sak 06/5844 ble det kjørt en sak i forbindelse med privat salg av seksjon 5 iflg Haugesund Kommune

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 34 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 35 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette