ÅKREHAMN - Lekker og lettstelt leilighet m/garasje - Sentral, rolig og meget attraktiv beliggenhet

Prestavegen 20

Primærrom 84 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 1603 m²
Boligtype HorisontaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 350 000
Felleskost kr 800

Visning

21. mai 2019 kl. 16:30 til 17:15

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder: gang, bad, vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken. Koffertloft (lagt gulv på midten) Garasje m/sportsbod (nr 4 fra høyre) Boligen er ferdigstilt i 2012 og holder høy standard, bl.a: - Balansert ventilasjonsanlegg - Rør i rør system (vann) - Sentralstøvsuger - Lekkert KGB-kjøkken m/integrerte hvitevarer (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys). Kjøkkenet er påkostet i forhold til hva som ble levert av utbygger. - Stort og flott bad m/fliser på gulv og våtromsplater på veggene. - Pent vaskerom m/belegg på gulv og malte plater/våtromsplate på vegger. Montert utslagsvask i 2015 - Boligen ble malt utvendig 2 strøk i 2017 - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen - Garasje m/hems og elektrisk portåpner - Det er montert lamper med dimmere i stue etter byggeår

Beliggenhet

Meget sentral, rolig og attraktiv beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til alt byen kan tilby, bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Ta østover i lyskrysset ved Skudenes&Aakra sparebank inn på Åkravegen. Ta første veg til venstre inn på Klæhaugvegen og så første veg til høyre inn på Prestavegen. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på felles parkeringplass

Oppvarming

Varmekabler på bad, mulighet for å montere vedovn og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet (stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, kjøleskap og frys) medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Fullmektig har fylt ut egenerklæringsskjema i samarbeid med eier. - Kommunen skal legge nye vann- og kloakkledninger i dette området. Boligen er av nyere dato og tilknyttet offentlig vann og kloakk, men det kan bli omkjøring osv i området. Konf megler for mer info.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette