VIKEBYGD: Hus eller hytte med fjordutsikt, 5 soverom og dobbel garasje.

Sjurahagen 17

Primærrom 189 m²
Bruksareal 200 m²
Tomt 790 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1976
Prisantydning kr 1 850 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen ligger i utkanten av feltet og inneholder 5 soverom, to bad, wc, vaskerom, to stuer, kjøkken, matbod, bod og ganger. - Fin beliggenhet i enden av blindvei og med gangavstand til Joker, skole, barnehage offentlig transport og kirke. - Vikebygd har også frisør, trenings studio og grendahus / bygdahus med tilhørende idrettspark ( kunstgress innendørs samt utendørs fotballbane gress ). Det er sesong åpen pub/ restaurant ved fjorden ( Plassa bakeriet ). - Selger kan være behjelpelig med å skaffe båtplass.

Innhold / standard

Støpt trapp opp til inngangen. Vindfang med flislagt gulv og varmekabler. Tapetserte vegger. Wc har samme fliser og varmekabler som vindfanget. Tapet på vegger, toalett og servant med underskap. Glassdør fra vindfang til gang med eikeparkett, tapetserte vegger, panelovn, skap og liten garderobe. Ett soverom med eikeparkett, tapetserte vegger og dobbelt garderobeskap med småskap over. Soverom 2 med eikeparkett, to doble garderobeskap og småskap over. Dobbelt soverom3 med garderobeskap med småskap over, eikeparkett, tapetserte vegger, utgang til balkong med flott fjordutsikt. Bad med belegg og varmekabler på gulv, baderomsplater på vegger, wc, baderomsinnredning med tre underskap og speilskap og dusjnisje med forheng. Kjøkken med eikeparkett og listeløs overgang til stue. Flott utsikt fra spiseplass til fjorden. Panelovn. Eldre heltre innredning med opplegg for oppvaskmaskin, dobbel nedfelt vask i aluminiumsplate og lite laminatbenkeplate. Skyvedør til stue. Til stua er det listeløs overgang fra gangen. Stua har samme parkett, vedovn med glassfront, panelovn, nydelig utsikt til fjorden (man ser over hustaket til huset foran) samt utsikt til fjell og natur mot sør, nyere balkongdør ut til terrasse med sarnafil belegg av nyere dato. U.etg.: Trapp fra stua og ned til stue i underetasjen. Stuen er romslig, har belegg på gulv, malt strie på vegger, Jøtul vedovn, skyvedør ut til treterrasse med rekkverk på sør/vest sida. Gang med flislagt gulv med varmekabler. Trapperom ned til underetasjen fra gangen oppe. Man kommer ned i gangen nede. Bad med flislagt gulv og varmekabler, baderomsplater på vegger, servant med dobbelt underskap, dobbelt speilskap med integrerte spotter, vegghengt toalett, en ekstra innredning med benkeplate og underskap, dusjkabinett. Dobbelt soverom 4 med eikeparkett på gulv og malte veggplater. Vaskerom med belegg på gulv, sluk, vvb er plassert her, opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Panelte vegger. Utgang til hage. Dobbelt soverom 5 med teppe på gulv, dobbelt garderobeskap og veggplater. Matbod med belegg på gulv. Fastmonterte hyller. Panelte vegger. Bod med laminatgulv og veggplater. Dobbel garasje: Støpt gulv, innlagt belysning, vinduer på to sider, arbeidsbenk, to leddporter, sidedørsinngang. Betongpanner på tak av samme type som huset. Innlagt fiber og Altibox. Markiser over store vinduer mot nord/vest (stue). To nyere vinduer og nyere balkongdør i stua (2008). Bad i underetasjen fra 2008/2009. Rør-i-rør til badet nede og wc oppe. Ellers kobber rør. Utebelysning. Vannkran montert på utsida av vaskerommet. I tilstandsrapporten til takstmannen som er vedlagt salgsoppgaven fremheves TG3 på følgende: 1) Fukt i vegg under stort stuevindu mot sør, 2) råteskade i rekkverk på balkong og 3) utett skjøt i gulvbelegg på vaskerom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger helt ytterst i byggefeltet Sjurahagen med gangavstand til "sentrum" i Vikebygd. Fin beliggenhet i enden av blindvei.

Adkomst

Når en har passert Joker butikken i nordlig retning tar en av første vei til venstre. Følg veien litt nedover og ta av til venstre igjen. Ta så første vei til høyre kjør til endes. Eiendommen ligger rett frem. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke handelen. - Innredning av stue, ett soverom og bad i underetasje er ikke omsøkt og godkjent av Vindafjord Kommune. - Hyller i matboden er ikke fastmonterte.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 46 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 47 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette