Kolnes - Naturtomt på 752. kvm med flott beliggehet høyt i terengget på Kolnes!

Kolnes

Tomt 752,9 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 350 000

Beskrivelse/detaljer

Boligtomt med flott beliggenhet høyt i terrenget på Kolnes. Her vil en bo flott til, i naturskjønne omgivelser og med utsikt utover vakre Førresfjorden og fjellandskap. Tomten ligger i kommunenplanen under eksisterende boligområde. Det går eldre vei med behov for oppgradering fra Skrevegen opp igjennom tomten og frem til hytten bak tomten. Tomten er ikke tilknyttet offentlig vann og kloakk. Det ligger kloakk- og vannledning ca. 71 m i luftlinje fra ende på tomt. På Kolnes bor en litt på landet samtidig, som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. Et svært barne- og familievennlig område. Trygg gangvei til barnehager, barneskole og med buss til ungdomsskole/videregående skoler like nedenfor tomten. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Beliggenhet

Tomten har fantastisk beliggenhet omringet av vakker natur- og naturlandskap. Her bor en høyt i terrenget og avhengig av bebyggelse med flott utsikt utover fjord- og fjell landskap. På Kolnes bor en litt på landet samtidig, som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. På Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Et svært barne- og familievennlig område. Trygg gangvei til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor boligen. I nærområde er det et godt miljø, samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL, som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og gressbane. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt.

Adkomst

Det går en eldre vei inn på tomten, men megler har ikke lykkes i å finne tilstrekkelig dokumentasjon på veirett til tomten. Ny eier bærer derfor risiko for at han blir gitt veirett til tomten av naboeiendommer.

Parkeringsforhold

Ingen parkering opparbeidet.

Diverse

Det er ikke odel på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette