Skeisvann – Leilighet med gjennomført stil, helhvitt kjøkken og helfliset bad - Øverste etasje med ekstra god takhøyde og meget god romfølelse – Aktivt og yrende nærmiljø

Stordgata 6 D

Primærrom 57 m²
Bruksareal 57 m²
Tomt 16237 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1959
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 125 149
Totalpris kr 1 415 149
Felleskost kr 3 380

Beskrivelse/detaljer

Leiligheten ligger i øverste etasje og har dermed en imponerende takhøyde og ekstra god romfølelse. Helhvitt og stilig kjøkken som er godt utstyrt med integrerte hvitevarer. Leiligheten holder en god standard og er innredet i en gjennomført stil. Bomiljøet er yrende og aktivt med turområder, treningsmuligheter og butikker rett i nærheten. Her spaserer du enkelt til Haugesunds beste turløyper og til sentrum av byen.

Innhold / standard

Stuen er av god størrelse og med egen spisestue. Med andre ord er det god plass til både spisebord og valgfri sittegruppe. I dette rommet er det utpreget bruk av innfelt belysning i taket. På grunn av den ekstra gode takhøyden har leiligheten en god romfølelse. I stuen er det montert vedovn. Det er utgang til balkong med utsikt utover området. På kjøkkenet er det hvite fronter, hvit benkeplate og hvite fliser. Kjøkkenet er stilrent og har integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøl/frys. Badet er helfliset og har varmekabler som oppvarming. Her er det dusjkabinett og servant med innredning. Stort soverom med den samme gode romfølelsen som resten av leiligheten. Klær og diverse kan oppbevares i garderobeskapene som dekker den ene veggen. Leiligheten er innredet i lyse, behagelige og tidsriktige farger. Teknisk info om boligen: - nye vinduer i hele leiligheten for få år siden. - ny terrassedør. - automatsikringer nytt i 2016/2017. - TV og internett fra Get (inkludert i felleskostnader). Boligen ligger i 4. etasje og har følgende rominndeling: Gang, soverom, stue, kjøkken og bad. I tillegg har leiligheten 2 tilhørende boder i kjelleren.

Beliggenhet

Skeisvann - like ved Skeisvatnet og Vangen I leiligheten i Stordgata 6 D bor en sentralt med kort avstand til mye av det en ønsker å fylle hverdagen med. Rett utenfor inngangsdøren har en flotte turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for spaserturer eller joggeturer, alt ettersom. På sommerstid kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og badeområder. En tur rundt Skeisvatnet gjør alltid godt for sinnet. Det er et godt utvalg med fritidstilbud. Haraldshallen med svømming, treningssenter og ishall. Flere idrettsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvang videregående skole ligger like ved. Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i tillegg til et senter med Rema 1000, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum. Det er egentlig ganske fint, for her har du nærhet til så å si det aller meste. Øverste etasje med fri sikt utover området.

Adkomst

Bygget ligger like ved Djervhuset. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles utvendig parkering.

Oppvarming

Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Varmekabler på badet. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette