ÅKREHAMN - Lettstelt og meget flott enebolig over 2 plan m/garasje - Hagestue - Anneks - Usjenert og solrik terrasse

Tostemsvingen 38

Primærrom 118 m²
Bruksareal 122 m²
Tomt 374,5 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 750 000

Visning

28. mai 2019 kl. 16:30 til 17:15

Beskrivelse/detaljer

- Meget flott enebolig over 2 plan - Garasje m/stort lagringsloft (2017) - Hagestue - Anneks/gjesterom - Stor, usjenert og solrik terrasse - Fin utsikt til Tjøsvollvatnet - Barnevennlig og populær beliggenhet - Lettstelt og pent opparbeidet tomt - 3 soverom (+anneks) - 2 bad - Lyst og flott kjøkken m/øy og integrerte hvitevarer - 2 stuer Sentral, barnevennlig og populær beliggenhet i Åkrehamn. Usjenert og solrikt uteområde. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder, kjøpesenter og sentrum med dens fasiliteter.

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, bad/vaskerom, stue og kjøkken. 2.etasje: loftstue, bad, og 3 soverom. Anneks/gjesterom Hagestue Garasje Lekehytte Vedskjul Boligen er av nyere dato og holder høy standard, bl.a: - Balansert ventilasjonsanlegg - Rør i rør system - Sentralstøvsuger - Lyst og flott kjøkken m/integrerte hvitevarer (mikro, stekeovn, platetopp og kjøleskap/frys) - Flott bad/vaskerom m/fliser på gulv og våtromsplater på vegger i 1.etasje - Flott bad/vaskerom m/fliser på gulv og våtromsplater på vegger i 2.etasje - Tidsriktige farger - Flott hagestue m/innlagt strøm - Garasje m/lagringsloft fra 2018. Elektrisk portåpner - Flott opparbeidet uteområde

Beliggenhet

Sentral, barnevennlig og populær beliggenhet i Åkrehamn. Usjenert og solrikt uteområde. Gangavstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder, kjøpesenter og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 nordover og ta til høyre i rundkjøringen ved Amfi-senteret i Åkrehamn inn på Tostemvegen. Ta 3.veg til høyre inn på Tostemsvingen. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

I garasje og på gårdsplass.

Oppvarming

Vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer (mikro, stekeovn, platetopp og kjøleskap/frys) på kjøkkenet medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Hagestue, "anneks" og lekehus er satt opp av ufaglært etter ferdigstilt bolig. Dette er ikke meldt til Karmøy kommune og er derav ikke godkjent.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette