Søre bydel - Praktisk 3-roms leilighet i usjenert 3. etasje. Solrik terrasse.

Austmannavegen 9 C

Primærrom 71 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 19587 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1964
Prisantydning kr 1 050 000
Andel fellesgjeld kr 92 215
Totalpris kr 1 142 215
Felleskost kr 3 343

Beskrivelse/detaljer

- Romslig god stue med peis - Stor sørvendt terrasse - Kjøkken med opprinnelig innredning - Fliselagt bad med dusj - 2 gode soverom med skapplass - Super beliggenhet i usjenert 3. etasje - Populær beliggenhet - Kort vei til Raglamyr, sentrum m.m.

Innhold / standard

Praktisk 3-roms leilighet med flott beliggenhet i usjenert 3. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Fliselagt bad/wc med varmekabler og dusj. Kjøkken med opprinnelig plassbygd innredning med nyere fronter. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Flott peis. Utgang til sørvendt solrik terrasse. Det er i tillegg 2 gode kjellerboder.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i søre bydel. Kort vei til butikker, skole, barnehage og sentrum. Offentlig kommunikasjon i nærområdet.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du av mot Raglamyr. Ta første vei til venstre og inn under broen. Ta så første til venstre. Eiendommen ligger da på høyre side som nest siste blokk.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på borettslagets tomt.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 250
Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 1 210

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette