ISVIK: Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i fine farger - Nydelig utsikt!

Lensmannsvegen 102 A

Primærrom 97 m²
Bruksareal 102 m²
Tomt 494 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Byggeår 2018
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Inneholder romslig utebod, carport, gang, 2 soverom, fint bad, eget vaskerom og en nydelig stue/kjøkken malt i fine farger, store vinduer og utgang til kjekk terrasse. Nydelig sjøutsikt! - Royal impregnert og vedlikeholds enkel stående trekledning. - Asfaltert tun og sådd plen foran terrassen. - Redusert dokumentavgift til staten. Beregnes 2,5% av tomteverdien som er (2,5% * 225 000 = KUN Kr. 5625,-) da boligen aldri har vært tatt i bruk.

Innhold / standard

Tak over inngangspartiet og inngang til romslig utebod like utenfor inngangsdøra (kan gå tørrskodd til boda). Inngang til gang med liten garderobeavdeling. Dobbelt soverom med dobbelt garderobeskap, plass for å ha skrivepult. Dobbelt soverom med to doble garderobeskap. Bad med fliser og varmekabler på gulv, FiboTrespo plater på veger, dusjkabinett med regnvannsdusj, vegghengt toalett, baderomsinnredning med dobbel underskuff og speil med int. lys. Vaskerom med flislagt gulv med varmekabler, FiboTrespo plater på veggene, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg er plassert her. Skyvedør i glass fra gang til stue / kjøkken med åpen løsning. Vedovn med stålrørspipe og med glassfront. Varmepumpe plassert her. Vinduer nesten fra gulv til tak mot nydelig fjord- og fjellutsikt og bort til Vikaneset. Utgang til terrasse med skillevegg mot nabo mot øst. Skilleveggen blir montert før overtagelse, kanskje før visning. Tett tak over deler av terrassen. Kjøkkeninnredning fra Aubo med int. komfyr med induksjon koketopp, int. oppvaskmaskin samt int. kjøleskap og frys. Spotter over benkeplata. Komfyrvakt og laminat benkeplate med halvannen nedfelt vask. God plass til spisebord med nydelig fjordutsikt. Carport. - Utvendig strøm og utvendig vannkrane ved carport. - Utvendig belysning. - Flott en stavs laminatgulv i alle rom inne unntatt bad og vaskerom. Det er malte gipsplater og takplater. - Sentralstøvsuger - Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. - Innlagt fiber. - Royal impregnert, enkelstående trekledning. Royalimpregnert tre er mer miljøvennlig og krever mindre vedlikehold enn annet impregnert trevirke. - Betong Zandatakpanne. Bygget på ringmur. - Skjulte elektriske ledninger. - Leiligheten er klargjort for Altibox fiber.

Beliggenhet

Fint beliggende på det nye byggefeltet i Isvik, Skjold - tidligere kaldt Isvik Hageby 4. Området består stort sett av nyere eneboliger med noen noen leiligheter og delte boliger. Mange barnefamilier i nærområdet. I gangavstand fra boligen finner en alt en trenger. Fra skole, barnehage, butikk, bank, cafè, kirke og ikke minst et stort idrettsanlegg som nå gjennomgår en betydelig oppgradering sponset fra lokale næringslivsaktører som bl.a. Haugesund Sparebank. Her blir det laget skatepark, kunstgressbane, sandvollyballbane, løpebane, ny fotballbane, tennisbane, basketballbane samt eksisterende nybygget idrettshall.

Adkomst

Eiendommen ligger i det som tidligere ble kalt Isvik Hageby 4 som ligger over E134 med innkjørsel mot høyre etter ca. 200m i retning Vikebygd fra Haugesuund Sparebank i Isvik. Her er skilt merket med "Isvik Hageby I-III" (Skiltet er ikke oppdatert med Isvik Hagby IV). Følg denne veien til en får boligen på venstre hånd helt ytterst på feltet. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

I carport og på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Varmekabler i bad og vaskerom. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Arealer i følge tegninger fra byggefirmaet. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Det vil bli stilt garanti etter Bustadoppføringsloven § 12.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette