KOPERVIK - Stor boligtomt på hele 4576 kvm

Sundvegen

Tomt 4576,1 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 1 200 000

Beliggenhet

Beliggende mellom Bygnes og Skår i Kopervik. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, diverse butikker på Bygnes, flotte turområder og badeplasser.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi Shell select på Bygnes og ta neste veg til venstre. Følg vegen og hold til høyre under RV-47 inn på Sundvegen. Følg vegen ca 1km og tomten er på venstre side.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - I følge kart så ligger offentlig vann like ved tomten, kloakk ligger litt sør for tomten (litt inn på Øygardsvegen). I følge kommuneplan så må det her lages en detaljplan før en kan bygge på tomten. Det oppfordres interessenter til å ta kontakt med Karmøy kommune om hvilke muligheter det er her og for spørsmål angående veg, vann og kloakk. - På et par bilder så er det tegnet inn ca tomtegrense. Disse er bare omtrentlige, se kart i salgsoppgave for å se hvordan tomten er. - Eier av tomten har god kontroll på hva som kan være mulig på denne eiendommen. Dersom det ønskes et møte med eier og megler så kan dette avtales.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette