Enebolig over tre etasjer - 4 soverom - Stor tomt - Solrike uteområder - God parkering!

Fiskåen 2

Primærrom 132 m²
Bruksareal 179 m²
Tomt 1633 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1951
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig over tre etasjer - Stor og solrik tomt - Gode parkeringsmuligheter i gårdsrom - Boligen har 3 soverom - Stor stue med ny varmepumpe 2018 - Gode muligheter for lagring i kjelleretasje - Det er nylig utført dreneringsarbeider rundt deler av boligen - Usjenerte uteområder på baksiden av boligen

Innhold / standard

Boligen er over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Bod og grovkjeller 1. Etasje: Gang, bad, kjøkken og stue Loft: Gang og soverom x4 Parker bilen i stort og romslig gårdsrom som det nylig er gjort arbeider med. Gårdsrom og tomten ellers fremstår som ryddig og delikat. Store deler av denne store tomten er planert ut, og alt ligger her til rette for at en kan lage en flott hage! Stor stue som naturlig er inndelt i flere soner. Nok av plass til både tv-krok og spisestuedel like ved kjøkken. I stuen er det satt inn ny varmepumpe i 2018. Kjøkkenet befinner seg like ved spisestuedelen av stuen. Malte overflater, hvite fronter på kjøkkeninnredning og belegg på gulv. Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Praktisk bad med fliser på gulv, og tapet på vegg. Dusjkabinett og stor innredning med hvite fronter. Det er varmekabler i gulv. I loftsetasjen har man hele 4 soverom tilgjengelig. Hoved-soverom av virkelig god størrelse. Parkett og teppe på gulv. Lyse overflater. Utgang til solrik terrasse. Kjelleretasjen er per i dag uinnredet. Her er det virkelig stor og god plass. Utgang via kjellerdør. Tomten er meget stor, og selger har nylig gjort en del arbeider med opparbeidelse av denne. Tomten fremstår i dag som i hovedsak flat og fin. Stor og god parkering. Solrike og usjenerte uteområder på baksiden av huset. Boligen trenger noe vedlikehold og oppgraderinger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i etablert boligområde på Avaldsnes. Den sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmepumpe i stue, varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Til info står det feil i takstrapport angående vann og kloakk. Eiendommen har Kommunalt vann og privat avløpsanlegg.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette