NY PRIS! Lys og trivelig toppleilighet i Søre bydel -Tidsriktig standard - Stor innglasset sommerstue. Ingen dok. avgift

Austmannavegen 6 A

Primærrom 59 m²
Bruksareal 77 m²
Tomt 27204,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 4
Byggeår 1967
Prisantydning kr 1 190 000
Andel fellesgjeld kr 348 470
Totalpris kr 1 538 470
Felleskost kr 3 380

Beskrivelse/detaljer

Innbydende toppleilighet med moderne overflater og innredninger. Leiligheten holder god standard og er innflytningsklar. Leilighet på 59 kvm som inneholder: Gang, bad m/wc/dusj/vask, soverom, kjøkken og stue m/utgang til stor innglasset sommerstue på 18 kvm. Ekstra takhøyde i soverom og stue. El-skap med automatsikringer i oppgangen. Nyere ytterdør i leiligheten. Stor medfølgende sportsbod i kjeller. Rehabilitering av fasader er vedtatt. Sentral beliggenhet i søre bydel av Haugesund. Kort avstand til flere fasiliteter. Da blant annet dagligvare butikk, Shell og Haugesund aerobic- og treningssenter. Velkommen på visning av denne toppleiligheten i Austmannavegen 6A!

Innhold / standard

Leiligheten ligger i fjerde etasje og inneholder: Gang, bad m/wc/dusj/vask, soverom, kjøkken og stue m/utgang til stor innglasset terrasse. Stor medfølgende sportsbod i kjeller. Flytt rett inn i en innflytningsklar, lys og trivelig leilighet som er oppusset de senere år. Leiligheten er koselig og er innredet med tidsriktig laminat på de fleste gulv, tapetserte/malte vegger. Hvitt høyglans kjøkken fra Ikea (2013) med valnøttfarget benkeplate. Det er lyse fine fliser over kjøkkenbenken og integrerte hvitevarer. Romslig stue med plass til sittegrupper og spisegruppe. Her er det utgang til stor ny innglasset terrasse. Leiligheten ligger i øverste etasje og har derfor ekstra god takhøyde i flere rom. Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp. Fullfliset baderom med varmekabler i gulvet. På badet er det vegghengt toalett, seksjon med nedfelt vask og dusjkabinett. Det er også lagt opp til vaskemaskin på badet. Stort soverom. Fra soverommet er det inngang til praktisk og stort walk-in garderobeskap.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i søre bydel av Haugesund. Kort avstand til flere fasiliteter. Da blant annet dagligvare butikk, Shell og Haugesund aerobic- og treningssenter. Velkommen på visning av denne toppleiligheten i Austmannavegen 6A!

Adkomst

Fra Haugesund følg Karmsundsgata sørover og ta til venstre i rundkjøringen ved Opelbygget. Ta deretter første avkjørsel til venstre og hold venstre til du kjører under riksveien. Ta deretter første vei til venstre og følg veien til den tredje blokken på høyre side. Inngang A. Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningsskilt ved fellesvisning. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Stor asfaltert parkeringsplass på borettslagets fellestomt, like ved inngangspartiet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på baderommet. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Deriblant oppvaskmaskin, komfyr, mikroovn og kjøleskap. Det gis av selger ingen garanti. Vaskemaskin kan etter nærmere avtale med selger medfølge handelen. Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 480
Tinglysning pr. pantnotering kr 480
Total kr 960

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Niels Christian Hald
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post niels@em-a.no
  • Mobil +4792806410

Kart

Del dette