VISNINGSHELG! Tidsriktig leilighet i solrik 2. etasje - Oppgradert fasade i 2019, bad fra 2006 og tiltalende kjøkken!

Oddagata 32 B

Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 6040,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1947
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 322 092
Totalpris kr 1 612 092
Felleskost kr 4 100

Visning

25. oktober 2019 kl. 14:00 til 20:00

26. oktober 2019 kl. 10:00 til 17:00

27. oktober 2019 kl. 13:00 til 19:00

Beskrivelse/detaljer

Smakfullt innredet og innflytningsklar leilighet i solrik 2. etasje i attraktivt og sentralt område. Inneholder gang, bad, soverom, stue og kjøkken. I tillegg gjesterom på loft. Borettslag med oppgradert fasade, nylagt gråtonet gulv i hele leiligheten fra 2019, renovert og flott bad fra 2006 med opplegg for vaskemaskin og tiltalende kjøkken fra 2007. 3 tilhørende boder. Velkommen på visning av denne leiligheten i Oddagata 32B!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Gang, bad, soverom, kjøkken og stue. I tillegg boder i under- og loftsetasjen. Loftsrom på loft. - Firemannsbolig oppført i 1947 som er betydelig oppgradert med årene. - Vegger er blitt etterisolert, det er ny kledning fra 2019. Skiftet alle vinduer utenom vindu stue og terrassedør som ble skiftet i 2008. - Pusset opp trapperom og ganger med nytt belegg på gulv, gipset og malte vegger samt nye hoveddører i 2016. - Det er nytt beslag på pipe fra 2019 og nytt stålrør i pipe. - Det er nye avløpsrør fra leiligheten helt ut til kommunalt nett 2019. - Iflg. tidligere egenerklæring bad pusset opp av Geir Sirnes i 2006. Det er fliselagt gulv med varmekabler, hvite baderomsplater på vegg. Videre har badet dusjkabinett, opplegg for vaskemaskin, hvit baderomsinnredning, overskap med speil. Nytt vegghengt toalett fra 2018, arbeid gjort som faglært vennetjeneste (ingen garanti). - Tiltalende Kvikk kjøkken med grå fronter fra 2007. Hvit benkeplate og fliser mellom under- og overskap. Integrert oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og kjøl/fryseskap. - Lagt ny grå-tonet gulv i hele leiligheten som gir en fin helhet i 2019. Tapetsert eller malt alle rom i 2013, stuen ble sist malt i 2019. - Laget spott-kasse i stue i 2013/2014, gjort av tidligere eier som var elektriker. - Det er sikringsskap med nyere automatsikringer og nyere varmepumpe i leiligheten. - Oppusset loftsrom 2014 med parkett på gulv og smart-panel på vegg. - Mulighet for Altibox i leiligheten, det må da betales tilknytningsavgift.

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint og fritt til høyt i terrenget med gode solforhold. Utgang fra stue til terrasse hvor en kan nyte gode solforhold til langt på kveld. I Oddagata 32B bor en sentralt med kort avstand til det meste en skulle trenge av fasiliteter. Kort avstand til flotte friluftsområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. I område finner en for øvrig en rekke aktivitetstilbud. Haraldshallen med svømming og treningsfasiliteter, Ishallen og flere sportsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvann videregående skole ligger like ved. Kort avstand til Tito bygget med solstudio, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum og alt som medfølger.

Adkomst

Fra rundkjøringen ved Flotmyr følg veien østover mot Skåredalen. Ta deretter første vei til venstre i kryss. Følg veien og ta første vei til høyre innpå Oddagata. Ta deretter første vei til venstre og en får Oddagata 32B som andre bolig på venstre side av veien. Leiligheten ligger i andre etasje mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i felles asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Peisovn og varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette