Strøken leilighet med nydelig sjøutsikt - 2 sov - Garasjeplass & heis

Sakkastadvika 15

Primærrom 91 m²
Bruksareal 91 m²
Tomt 7638,00 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2018
Prisantydning kr 3 190 000
Felleskost kr 1 925

Beskrivelse/detaljer

Innflytningsklar leilighet i prosjekt med herlig beliggenhet til sjøen og med nydelig sjøutsikt mot Karmsundet og over til Torvastad. Delvis overbygd terrasse på ca. 18 kvm hvor den nydelige utsikten kan nytes. Fast biloppstillingsplass i underetasjen, tilhørende bod og med heis opp til leiligheten. Leiligheten har fri beliggenhet i byggets tredje etasje og inneholder gang, vaskerom, 2 soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Stor stue/kjøkkenløsning med god plass til både spise- og sittegruppe. Stort bad og hovedsoverom med walk-in-closet. Leiligheten er oppført i 2018 og har vært lite brukt siden da, fremstår som ny og innflytningsklar. Moderne overflater, nydelig og helfliset bad samt tiltalende kjøkken fra Schmidt. Velkommen på visning av denne leiligheten i Sakkastadvika 15.

Innhold / standard

I tredje etasje og inneholder: Gang, vaskerom, 2 soverom, walk-in-closet, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i denne nydelige og innflytningsklare leiligheten. Like ved finner en vaskerommet som har belegg på gulv med sluk. Videre har en på vaskerom sikringsskap, varmtvannstank, anlegget for den balanserte ventilasjonen. Hovedsoverom med walk-in-closet løsning og stort areal på selve soverommet. Her har en god plass til stor dobbeltseng og to nattbord. Soverom 2 med plass til enkeltseng og garderobeskap. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv og lyse, hvite fliser på vegg. Varmekabler. Badet kan skilte med stort gulv-areal og innehar stort dusjhjørne med glassdører, vegghengt toalett, hvit badersomsinnreding og har downlights i tak. Særdeles stor og åpen kjøkken/stueløsning med god plass til stort sofahjørne og spisebord for de fleste anledninger. Kvalitetskjøkken og et svært tiltalende kjøkken fra Schmidt. Kjøkkenet har hvite fronter og grå benkeplate. Integrerte hvitevarer i platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Moderne ventilator i stål. Utgang fra stue/kjøkken til romslig terrasse på ca. 18 kvm med nydelig utsikt mot sjøen, Karmsundet og over til Torvastad. - Nyere leilighetskompleks og leilighet oppført i 2018. - Leiligheten er lite brukt og fremstår som ny. - Moderne gråtonet parkett lagt i alle rom i leiligheten. - Det er lyse fargevalg på vegger og listfrie overganger. - Herlig takhøyde på ca. 2,5 m og store vindusflater. - Tiltalende kjøkken fra Schmidt med intg. hvitevarer. - Nydelig og helfliset bad med hvite flisevalg på vegg. - Lagt opp punkt for internett på soverom 1 og stue. - Vann til luft varmepumpe og balansert ventilasjon.

Beliggenhet

Prosjektet og leiligheten har fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund. Gode solforhold på terrasse. Med andre ord ligger alt til rette for å slappe av og nyte dagene. Kort avstand til både Haugesund sentrum og Norheim med Oasen storsenter og tilhørende fasiliteter. Gode bussforbindelser like ovenfor leiligheten. Med beliggenhet helt nede ved sjøen, mot vest og med utsikt utover havet, vil det hver dag lages et flott bilde like utenfor leiligheten.

Adkomst

Fra Norheim ta til venstre i rundkjøring ved Park hotell. Følg veien nedover og sving til høyre i krysset. En vil da få stort prosjekt på venstre side av veien. Leiligheten ligger i bygg nummer fire og i oppgang nummer fire. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i lukket garasje-anlegg.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Vann til luft varmepumpe. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Taklampe over spisebord medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 79 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 80 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette