VISNIGNSHELG! Haugesund - Tidsriktig enderekkehus - 3(4) soverom, 2 stuer, bad fra 2010 - Sentralt!

Rogalandgata 73 B

Primærrom 98 m²
Bruksareal 98 m²
Tomt 3818 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Aksje
Soverom 4
Byggeår 1953
Prisantydning kr 1 790 000
Andel fellesgjeld kr 104 190
Totalpris kr 1 894 190
Felleskost kr 2 965

Visning

25. mai 2019 kl. 12:00 til 16:00

26. mai 2019 kl. 10:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Tidsriktig og usedvanlig innholdsrikt rekkehus med attraktiv og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Innredet over 4 etasjer og inneholder gang, bod, vaskerom, bad, 3(4) soverom, kjøkken og 2 stuer. Opptil 5 soverom. Borettslaget har oppgradert store deler av kledning, de fleste vinduer fra 2006-2008 og skiftet taktekke. Videre er leiligheten oppusset i ca. 2010 med nytt bad, nytt sikringsskap med automatsikringer, rør-i-rør system til bad og en rekke nye overflater. Her har en mulighet å flytte rett inn! Sentral beliggenhet med kort avstand til barnehage, skoler, butikk og Haugesund sentrum med alt som medfølger. Utgang fra stue til solrik terrasse med sol fra ca. 11:00 - 20:00 sommerstid. Velkommen på visning av Rogalandgata 73B!

Innhold / standard

Underetasjen: Gang, bod, vaskerom og kjellerstue. Romslig kjellerstue med fliselagt gulv med varmekabler og lyse vegger. God plass til evt. kontor-innredning og sittegruppe. Bi-inngang til denne etasjen om ungdommen i hus ønsker egen inngang. 1. etasje: Gang, kjøkken og stue. Lys stue med plass til sofa og tv-sjenk. Peisovn. Utgang til terrasse med sol fra ca. 11-12:00 til 19:00-20:00. Hvitt kjøkken med medfølgende komfyr og oppvaskmaskin. Plass til spisebord på kjøkkenet. Praktisk gang med varmekabler i gulv, fliser og skyvedørsgarderobe med plass til sko- og annet yttertøy. 2. etasje: Gang, 3 soverom (Walk-in-closet) og bad. Utvidet og oppusset bad fra original størrelse. Svarte fliser på gulv og flotte, hvite fliser på vegg. Varmekabler, vegghengt toalett, dusjkabinett, flott baderomsinnredning, overskap med speil og mekanisk avtrekk. 3 soverom i denne etasjen hvorav et er innredet som walk-in-closet med trapp opp til loftsetasjen med soverom. Loftsetasjen: Soverom/loftstue. Kjekt loftsrom med samme overflater som i 2. etasje i parkett og lyse vegger. Plass til seng av god størrelse og med skyvedørsgarderobe i knevegger. Godt med naturlig lys i rommet med to takvindu og vindu mot sør. Innstalert brannstige fra loftsrom. - Rekkehus oppført i 1953 som er jevnlig oppgradert. - Innflytningsklart og holder normalt god standard. - Velholdt fasade på rekkehuset med nyere taktekke. - Malt fasade 2013, skiftet de fleste vinduer 2006/08. - Malt vegger og tak i stue 2014, Altibox tv/internett. - Tapetsert, malt fronter og håndtak kjøkken 2014. - Nye gulv, oveflater og belysning i 2. etasje ca. 2010. - Innredet loftsrom med parkett og lyse vegger 2010. - Det er Installert brannstige til loftsrom i ca. 2014. - Downlights gang, walk-in, trapperom, bad og stue 2. - Oppusset, flott og helfliset bad i 2. etasje fra 2010. - Iflg. tidligere egenerklæring gjort av Jatech/Geir Sirnes. - Varmtvannsbereder i underetasjen fra ca. 2006. - Automatsikringer og rør-i-rør system bad fra ca. 2010. - Lagt opp bod i underetasjen som egeninnsats 2014. - El-tilsyn, feil utbedret og sendt Haugaland kraft.

Beliggenhet

Rogalandgata 73B har flott og sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Med andre ord kort spasertur ned til Haugesund sentrum med alt som medfølger. Rolig, barne- og familievennlig område. Kort avstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og de videregående skolene i Haugesund. Ellers kort avstand til aktivitetstilbudene rundt Haraldsvang. Gangavstand til flere sportsklubber, treningssenter, turnhall, svømmehall og ishall innenfor kort gangavstand. Enten en ønsker turområder for å gå tur eller treningsøkter har en alt i nærområdet. Gangavstand til Steinsfjellet og Djupadalen. Både Steinsfjellet og Djupadalen er perfekt for koselige spaserturer eller joggeturer. Opplev den fantastiske utsikten over Haugesund og omegn fra Steinsfjellet, og utforsk badeplassen i Djupadalen.

Adkomst

Fra rundkjøring i Karmsundgata ved sykehuset følg veien sørover å ta første avkjørsel til venstre innpå Stavangergata. Følg veien gjennom kryss og Rogalandgata 73B som andre rekke med rekkehus på venstre side av veien. Første inngangsdør mot sør. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Mulighet for parkering like utenfor rekkehuset.

Oppvarming

Varmekabler kjellerstue, gang 1. etasje og på bad. Defekt varmepumpe og peisovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen. - Ingen endring felleskostnad, men tatt opp lån for ny tilknytning offentlig nett og asfaltering av parkeringsplassene. Info fra forr fører : Vedtatt på ekstraordinær GF 11.12.18. å låne kr 3.000.000,-. Låneopptaket vil ikke gi en økning i felleskostnadene. Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Kjøper bærer ansvar for godkjenning av ny eier i aksjelaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Aksjelaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i aksjelaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette