AUKLANDSHAMN - Betydelig oppgradert "Mini-småbruk" i landlige omgivelser - Betydelig renovert de senere år!

Hiljesbrekko 10

Primærrom 91 m²
Bruksareal 91 m²
Tomt 1323 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1930
Prisantydning kr 2 350 000

Beskrivelse/detaljer

- Koselig og velholdt eiendom med landlig beliggenhet - Stor tomt, med renovert løe - Nytt bad 2015 - Nye vinduer - Nytt kjøkken i 2015 med integrerte hvitevarer - Noe bordkledning er byttet - Overflater pusset opp!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, vaskerom, bad, kjøkken og stue. Loft: Gang, wc og soverom x 3 stk. Parker bilen i rommelig gruset gårdsrom, og ta deg videre inn i denne betydelig oppgraderte eneboligen. Boligen ligger flott til i landlige omgivelser, og tomten er usedvanlig pent opparbeidet. Det meste fremstår som svært delikat og gjennomført! Boligen ble i 1996 påbygget, og det ble da utført en god del arbeider på bygningskroppen. Huset ble igjen påkostet av selger i 2015. Da ble blant annet alle vinduer skiftet, kledning mot sør og enkelte utvendige dører. Innvendig ble bad, vaskerom og kjøkken fornyet. Huset fremstår ifølge takstmann som nyere enn hva byggeår tilsier og holder god standard tatt alder i betraktning. Flott Ikea kjøkken med hvite fronter. Integrerte hvitevarer, godt med oppbevaringsplass i praktisk innredning, og flott lys parkett på gulv. Spotter i tak. Koselig stue med samme flotte parkett som på kjøkken. Utgang fra stue til stor og solrik terrasse. Full-fliset bad med både hjørnebadekar og dusjnisje. Delikate fargevalg på fliser. Stor baderomsinnredning i hvit utførelse. Overskap med speilfront og integrert belysning. Toalett i loftsetasje. Boligen har bi-inngang inn til et vanvittig kjekt vaskerom. Her er det god standard, med baderomsplater på vegg, fliser med varmekabler på gulv og ellers god plass. Lyst og pent. Pent opparbeidede uteområder med solrik og landlig beliggenhet. Stor terrasse med møre royal terrassebord. På terrassen er det også laget til et lite overbygg, som tillater at man også kan benytte seg av uteområdene på dager hvor være ikke viser seg fra sin beste side. Godt med lagringsplass både i grov-kjeller og løe. Frittstående løe i god stand. Løen er på 87 kvm i bruksareal. Her har det blitt byttet noe kledning og tak. Det er innlagt strøm og god tilkomst via vanlig dør og stor skyvedør.

Beliggenhet

Flott, solrik og landlig beliggenhet. Her har man flott natur, sjø og en rolig atmosfære like utenfor dørterskelen.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I gruset gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Sag som står på låven medfølger ikke handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette