Haugesund - Strøken, innflytningsklar toppleilighet med flott utsikt mot naturen - sentral beliggenhet - 2 soverom, bad, vaskerom - heis & carport!

Vassbrekkevegen 66

Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 190 000
Felleskost kr 1 789

Beskrivelse/detaljer

En parkerer i underetasjen av bygget i carport med tilhørende bod. Opp til toppleiligheten kan en velge om en vil ta heisen eller bruke trappen. Strøken leilighet med moderne overflater, tiltalende kjøkken og helfliset bad. Inneholder gang, 2 soverom, vaskerom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Beliggende i øverste etasje har en fin utsikt utover flott natur. Velkommen på visning av Vassbrekkevegen 66!

Innhold / standard

2. etasje: Gang, bad, vaskerom, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Romslig, gang ønsker deg velkommen inn i denne innbydende leiligheten i Vassbrekkevegen 66. Her har en plass til sko- og annet yttertøy. Soverom 1 med plass til seng, med garderobe og stort vindu for godt med naturlig lys inn rommet. Leiligheten har nydelig, helfliset bad med varmekabler i gulv og lyse, hvite fliser på vegg. Detalj med innfliset kasse ved vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, speil med belysning og dusjkabinett med hånddusj og rainshower. Praktisk med dør videre til vaskerom med belegg på gulv og hvite vegger. Videre finner en i rommet varmtvannstank, sentralstøvsuger, rørskap og anlegget for den balanserte ventilasjonen. Fra gang kommer en også videre til herlig kjøkken/stueløsning med store vindusflater for godt med naturlig lys og for maksimal utnyttelse av beliggenhet i øverste etasje. Først kommer en til kjøkkenet, her har en plass til spisebord like ved vinduet. Tiltalende kjøkken fra merket Drømmekjøkken. Kjøkken har hvite fronter med overskap til tak og grå-aktig benkeplate. Integrert komfyr/platetopp. Videre kommer en til stue-delen av rommet hvor en har god plass til stor sofagruppe og tv-sjenk. Utgang fra stue til terrasse med flott utsikt mot naturen. Vegg-i-vegg med stuen finner en hovedsoverommet med godt gulvareal. På soverommet har en plass til dobbeltseng, nattbord og med to garderobeskap. Et romslig soverom med utsikt. - Strøken leilighet oppført i 2015 som holder god standard. - Fasaden til leiligheten har blitt malt over perioden 2016/17. - Lyse, fine vegger og lik parkett på alle gulv gir en fin helhet. - Oppgradert med ekstra kjøkkenøy og push-funksjon dører. - Leiligheten ble oppgradert med større baderomsinredning. - Leilighet med balansert ventilasjon og varmegjenvinning. - Satt inn varmepumpe i leiligheten for god oppvarming.

Beliggenhet

Leiligheten har fri beliggenhet i byggets øverste etasje her har en med andre ord fritt utsyn utover vakker natur. Gode solforhold og utsikt fra stue, soverom og terrassen. Med 300. m luftlinje til Amanda senteret skal en ikke ha problem med innhandling av både matvarer og annet en skulle trenge. Forøvrig kort avstand til alle fasiliteter Raglamyr har å by på. Ønsker en å gå tur kan en spaserer i trygge omgivelser i avstengte del av Ørpetveitvegen. Her kan en gå videre inn i naturen eller mot Skåredalen og turområdene der. Beliggende midt i hjertet av det meste som skjer på Haugalandet. Midt mellom Haugesund, Norheim og Aksdal. Ellers kort avstand til det nye veisystemet som fører videre til tunnel mot Bokn og Karmøy.

Adkomst

Følg Longhammervegen forbi Amanda senteret og ta vei til høyre i ende av veien. Ta deretter andre vei inn til venstre. Følg veien og ta første vei til høyre. Følg veien og ta høyre sving oppover bakken. En vil da få Vassbrekkevegen 50 som andre rekke med leiligheter. Kjør inn her og en får Vassbrekkevegen 52 som andre bygg. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i carport. Plass nummer 8 fra veien merket med seksjon 20. Tilhørende bod.

Oppvarming

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Varmepumpe. Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin/kjøleskap medfølger ikke i handelen. - Taklampe over spisebord/sofa medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette